Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiirt kismamak,...

Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hanyadik hetben vagytok?

Mikorra vagytok kiirva?

Baba neme?

Hogy erzitek magatokat?

Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.

(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)

2015. jún. 20. 17:45
 111/170 anonim ***** válasza:

Én kicsit OFF vagyok, most találtam meg a kérdést, olvasgattam a válaszokat. :) Én nem vagyok terhes, nekünk még jó 2-3 év a párommal, mire eljutunk arra a szintre, hogy gyereket vállaljunk, de bennem már "tombol az anyaság", imádok gyerekekkel foglalkozni, gyerekruhákat nézegetni, és ilyen terhességi-szülési dolgokat olvasni. :) a sok fájdalom, és szenvedés mellett csak a szépet látom benne. :)) Már nagyon várom. :)

Hogy vagytok azóta? :)

Kriszti

2015. júl. 26. 16:52
 112/170 A kérdező kommentje:

Hat Lanyok, akkor megnyitom a sort:

Tegnap reggel megszuletett a kisfiam 37+1- re. Nem tudok vele betelni. :)

2015. júl. 28. 01:45
 113/170 anonim ***** válasza:

Pont kérdezni akartam, hogy na ki van még egyben a nagy hidegfront ellenére (reméltem hogy azért minél többen, főleg aki még nem tart ott, a 37 azért már jó)? :)

Nagy gratula, jó babázást, sok örömet!

Én kompressziós harisnyára ítéltettem. MVT gyanújával ugyanis bevittek, hála az égnek "csak" a baba nyomja el az összes erem és a jobb vesém, de megelőzésből a szuri mellé hordanom kell. Haza is jöhettem, és még 2 hétig remélem, kibírjuk.

Lilla

35+2

2015. júl. 28. 06:59
 114/170 anonim ***** válasza:

Andi. Gratulalok. Nagyon sok örömöt és jó egeszseget nektek. Lányok arra hondoltam hogy a facen egy privát csoportot létrehozhatnánk ha már igy végig mentünk és néha egy egy képpel tudathatnánk ki hogy van miutan meg vannak a babak. Mit szóltok?

Amúgy sztem mi se huzzuk sokáig. Elkezdtem tisztulni este pedig 20percenként voltak fájások alvás után enyhült de valahogy érzem hogy most massabb. Holnap NST. Kíváncsian várom.

Gabi

2015. júl. 28. 10:44
 115/170 anonim ***** válasza:

Az FB-ből én biztos kimaradok. Pár éve töröltettem magam és azóta se húzott vissza a szívem. Annak is örültem, amikor az iwiw megszűnt.

Lilla.

2015. júl. 28. 10:53
 116/170 Alexa19 ***** válasza:

Gratulálok. Mennyivel lett meg a baba? Mennyi ideig tartott? Én ma voltam orvosnál teljesen zárva vagyunk de sok jósló fájás van keményedéssel. Csak magnéziumot kell szedjek rá na meg persze pihenni. Ti hogy vagytok?

Nekem van facebookom ha lesz csoport szívesen belépek majd :)

33+5

2015. júl. 28. 13:47
 117/170 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy ejjel mar 3-5 perces fajasaim voltak, de nem ereztem erosnek oket, igy megvartam a reggelt, hogy a ferjem a megszokott idoben ebredjen. 6-kor aztan felebredt, es mondtam neki, hogy ne kedden menjunk orvoshoz, hanem aznap (hetfon), de ne haragudjon ram, ha esetleg vaklarma. 7-kor besetaltunk a korhazba, es 8:30-kor meglett a baba. Azonnal csaszaroztak.
2015. júl. 28. 16:13
 118/170 Alexa19 ***** válasza:
100%
Hány cm és kg lett? Nagyon gratulálok még egyszer. Nagyon aranyos lehet. Pont beleestetek, hogy már nem koraszülött :) Nemsoká otthon lehettek vele. Már én is nagyon várom a nagy találkozást vele.
2015. júl. 28. 18:37
 119/170 anonim ***** válasza:

Akkor konnyen ment. Sokat kell mozogni es te is hamar labra allsz. Ha majd gondolod egy fotót megneznenk. Mi csak egy héttel vagyunk mögöttetek.

Gabi 36+1

2015. júl. 29. 01:29
 120/170 Alexa19 ***** válasza:

Ki hogy van azóta? Megszületett még valakinek a babája? Remélem mindenkivel minden rendben van és senkivel nem történt baj. :)

34+5

2015. aug. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!