Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
2-es vagyok.
Nagyon szép neve lesz a kisfiadnak! :)
Nekem egy örökmozgó Lillám van. :)
A szüléstől nem kell tartanod (könnyű ezt mondani... :)ott már sodródni fogsz az eseményekkel, nem fog semmi érdekelni, hidd el. :)
Én is javarészt egyedül vagyok a picivel, a párom külföldön dolgozik. :( Nehéz, de muszáj.
Igen,lehetséges hogy beszéltünk.
Elfelejtettem a jelszavamat és újra kellett regisztrálnom :)
Konkrétan miről beszélgettünk?
Te vagy az a válaszoló akinek Olivia lesz a kicsi lánya?
Kedves kettes,köszönöm hogy ilyen sokat írsz és hogy bíztatsz.
A lányod neve is nagyon szép :)
Elhiszem hogy nehéz egyedűl a kicsivel.
Úgy néz ki az én párom is kb. 1 év múlva külföldre megy dolgozni néhány hónapra,mert van egy személyi kölcsönünk amit szeretnénk minnél hamarabb letörleszteni.
2-es vagyok. :)
Hát nagyon szivesen. :)
Pedig nincs ám sok időm a kislányom mellett - most kezdett mászni, állni, esik, kel, folyton rajtam csüng :) - de ez is amolyan kikapcsolódás.
Nem lesz akkor Neked sem egyszerű a párod nélkül. Szerencsére meg tudtuk oldani, hogy a szüléskor és után még jó hosszú ideig itthon volt velünk, kellett a segitség,a kórházeba is napi kétszer jött, főzött minden finomat nekem. :)
Képzeljétek, volt olyan sztorim, hogy a kórházban szülés után nem jött meg a tejem rendesen, és nagy herce-hurca árán, de kapott a drágám pótlást, tápszert (először csak teát adtak, na sok ért az üvöltő gyereknek). Szóval rájöttek, hogy muszáj tápszert is kapnia, hogy hizzon, végre valaki elvitte megmérni szopi előtt és után és igy derült ki. Aztán egyik nap, pont vasárnap, jött a nővérke, hogy hoppá nincs tápszer -kész elfogyott. Csak lestem...ez hogy lehet? És? Menjenek szerezzenek. De hát az nem csak úgy megy... a páromat riasztottam, ő ment be egy gyógyszertárba és hozott tápszert, hogy tudjon enni a gyerek. Bababarát kórház, elvileg rossz szemmel nézik, ha valaki tápszert visz be, mondjuk a az osztályon lehet, Nálad meg nem...nem értem. Mindegy a kislányomnak igy volt legalább kajája.
Cumisüveget sem engedik - a nem tudod pohárkából itatni, akkor el kell dugni, ha máshogy nem megy, azért is szólnak ha meglátják.
Gondolhatod, engem is kiakasztott a cumisüveg dolog. Először a pótlást próbáltam pohárból adni, éjjel hulla fáradtan, a gyerek üvölt, mondanom sem kell, hogy az egész a nyakába ment. Vihettem a nővéreknek, hogy öltöztessék át. Aztán én is előszedtem a cumisüveget, ráadásul abból is meg kellett tanulnia inni, elsőre az is fura volt neki, de végül hozzászokott.
Sajnos csak 6 hétig volt tejem, addig adtam neki, amennyit csak lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!