Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Nagyon szép neve lesz a kisfiadnak! :)

Nekem egy örökmozgó Lillám van. :)

A szüléstől nem kell tartanod (könnyű ezt mondani... :)ott már sodródni fogsz az eseményekkel, nem fog semmi érdekelni, hidd el. :)

Én is javarészt egyedül vagyok a picivel, a párom külföldön dolgozik. :( Nehéz, de muszáj.

2015. ápr. 2. 09:52
 22/142 anonim ***** válasza:
Szerintem mi beszéltünk priviben kérdező. :)
2015. ápr. 2. 12:41
 23/142 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem priviben,hanem kommentben. :D Téged tartottak bent beszéltünk közben ugye? :)
2015. ápr. 2. 22:07
 24/142 A kérdező kommentje:

Igen,lehetséges hogy beszéltünk.

Elfelejtettem a jelszavamat és újra kellett regisztrálnom :)

Konkrétan miről beszélgettünk?

Te vagy az a válaszoló akinek Olivia lesz a kicsi lánya?

2015. ápr. 3. 05:57
 25/142 A kérdező kommentje:

Kedves kettes,köszönöm hogy ilyen sokat írsz és hogy bíztatsz.

A lányod neve is nagyon szép :)

Elhiszem hogy nehéz egyedűl a kicsivel.

Úgy néz ki az én párom is kb. 1 év múlva külföldre megy dolgozni néhány hónapra,mert van egy személyi kölcsönünk amit szeretnénk minnél hamarabb letörleszteni.

2015. ápr. 3. 06:28
 26/142 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. :)

Hát nagyon szivesen. :)

Pedig nincs ám sok időm a kislányom mellett - most kezdett mászni, állni, esik, kel, folyton rajtam csüng :) - de ez is amolyan kikapcsolódás.

Nem lesz akkor Neked sem egyszerű a párod nélkül. Szerencsére meg tudtuk oldani, hogy a szüléskor és után még jó hosszú ideig itthon volt velünk, kellett a segitség,a kórházeba is napi kétszer jött, főzött minden finomat nekem. :)

Képzeljétek, volt olyan sztorim, hogy a kórházban szülés után nem jött meg a tejem rendesen, és nagy herce-hurca árán, de kapott a drágám pótlást, tápszert (először csak teát adtak, na sok ért az üvöltő gyereknek). Szóval rájöttek, hogy muszáj tápszert is kapnia, hogy hizzon, végre valaki elvitte megmérni szopi előtt és után és igy derült ki. Aztán egyik nap, pont vasárnap, jött a nővérke, hogy hoppá nincs tápszer -kész elfogyott. Csak lestem...ez hogy lehet? És? Menjenek szerezzenek. De hát az nem csak úgy megy... a páromat riasztottam, ő ment be egy gyógyszertárba és hozott tápszert, hogy tudjon enni a gyerek. Bababarát kórház, elvileg rossz szemmel nézik, ha valaki tápszert visz be, mondjuk a az osztályon lehet, Nálad meg nem...nem értem. Mindegy a kislányomnak igy volt legalább kajája.

Cumisüveget sem engedik - a nem tudod pohárkából itatni, akkor el kell dugni, ha máshogy nem megy, azért is szólnak ha meglátják.

2015. ápr. 3. 08:00
 27/142 anonim ***** válasza:
Igen én vagyok. :D Mi újság azóta? :D
2015. ápr. 3. 10:02
 28/142 anonim ***** válasza:
Na,hát persze aztán nekem meg szólhatnak...Mit tudnak csinálni hazaküldenek? Vagy elveszik azt ami az én tulajdonom. Engem nem érdekel hány éve van a szakmájában és "tudja mi a jó a gyereknek",de azt meg én tudom,hogy a saját gyerekemmel,hogy és mit akarok csinálni. Ha nem lesz tejem akkor is cumisüvegből fogom neki adni a tápszert ami ha nincs hozatok. Így jártak. Majd hagyom éhezni nem? -.-" A megyeiről meg annyit,hogy a koraszülött osztályon éjjel imádkoztak kézen fogva a dokik és a nővérek,hogy nehogy most hozzanak egy olyan babát akit lélegeztetni kell,mert mind a KÉT gép foglalt és nem tudják,hogy melyik szülővel közöljék,hogy a gyereklét meg kell ölniük,hogy egy másik,akinek több esélye van, éljen...és erről nem ők tehetnek...szóval néha amikor bunkók velem bármelyik kórházban először dühös vagyok,.meg magamban elküldöm a fenébe,aztán eszembe jut ez a történet,és egyből elszégyellem magam,hogy ki tudja milyen napja volt szegénynek...
2015. ápr. 3. 10:08
 29/142 anonim ***** válasza:

Gondolhatod, engem is kiakasztott a cumisüveg dolog. Először a pótlást próbáltam pohárból adni, éjjel hulla fáradtan, a gyerek üvölt, mondanom sem kell, hogy az egész a nyakába ment. Vihettem a nővéreknek, hogy öltöztessék át. Aztán én is előszedtem a cumisüveget, ráadásul abból is meg kellett tanulnia inni, elsőre az is fura volt neki, de végül hozzászokott.

Sajnos csak 6 hétig volt tejem, addig adtam neki, amennyit csak lehetett.

2015. ápr. 3. 10:49
 30/142 anonim ***** válasza:
Hát igen,szegénykémnek még furcsa minden amikor megszületik. :D De inkább cumisüvegből itatom mint,hogy szegényt nyakon borítsam azzal lötyivel amit ott adnak. Meg hát a teával biztos jól lakik... :D
2015. ápr. 3. 11:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!