Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, mondom, nálam is igy volt, egy időre kiment, és mire jött vissza, a tolófájások zajlottak, akkor nem engdték be, csak utána.

Én is úgy vettem észre, hogy nagyon normális minden orvos. Egyébként a Megyeihez tartoztam volna (Miskolc mellett lakok), de semmi pénzért nem mentem volna oda, igy innen választottam dokit. :)

2015. ápr. 1. 07:54
 12/142 anonim ***** válasza:
Nekem nincs dokim,egy embert találtam bunkónak, Fenesi Istvánt. De a többi szerintem jó. A párod bent lehet meg ha rosszul van kimehet én is úgy tudom. Barátnőmnek a végére jött vissza,de ha jól tudom,akkor ha kimegy már csak akkor mehet be ha megvan a kicsi.
2015. ápr. 1. 18:50
 13/142 anonim ***** válasza:

2-es vagyok ismét.

Kajával tényleg úgy készüljetek, hogy ehetetlen, és nagyon kevés. A szoptatós kismamáknak pedig ennie kell. :) Ebédre sokszor olyan ételt hoztak, amit elvileg szoptatás mellett nem is ehetnének, pl. kelkáposzta főzelék. De a rokonok majd főznek. :)

Nekem Vreczenár főorvos úr volt kicsit ellenszenves, mogorva.

Tényleg, hány hetesek vagytok?

2015. ápr. 1. 21:09
 14/142 anonim ***** válasza:
Pont Fenesi a dokim :D :D
2015. ápr. 1. 21:12
 15/142 A kérdező kommentje:

Igen,a kaja az tényleg nem jó bent,de azt megoldjuk.

Azért kérdeztem kimehet-e a párom a kitolásnál,mert Ő rosszúl lenne bent.

Ma beszélgettünk a hugommal a szülésről,Neki már van egy 16 hónapos kisfia.

Bent szeretne lenni velem szülés alatt,még gondolkodom rajta.

Anya is felajánlotta,de Őt nem szeretném bentre,mert egy anyának nem jó látni ha szenved a gyereke.

Egyébként holnap leszünk 35 hetesek :)

2015. ápr. 1. 21:20
 16/142 anonim ***** válasza:

Akkor már nincs sok hátra. :)

Kisfiú, kislány?

Összességében nagyon meg voltam elégedve a kórházzal és minden egyébbel, szerintem összehasonlithatatlan mondjuk a Megyeivel - semmi pénzért nem szültem volna ott, pedig ott is vannak jó dokik, csak hát a körülmények. :)

2015. ápr. 1. 21:32
 17/142 anonim ***** válasza:
1,3,6,stb vagyok. 32+3 hetes vagyok. A kaja tényleg szörnyű,sok esetben ugyanazt etették volna velem amit a többiekkel pedig diétás kaját rendeltek nekem,mert Crohn beteg vagyok. Így a párom hozott kaját és azt ettem. Vreczenár volt anya orvosa is,nagyon meg volt vele elégedve,bár mikor milyen kedve van az orvosoknak is. Őt szerettem volna én is,de már nem is foglalkozik ezzel. :S
2015. ápr. 1. 22:00
 18/142 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Olyan jó visszagondolni rá, tulajdonképpen nagyon szép emlékként maradt meg a bent tartózkodás, pedig annyira utálom a kórházakat, féltem is tőle. De nagyon jó fej szobatársaim voltak, segitettünk egymásnak, jókat beszélgettünk, hipp-hopp teltek a napok. Pedig nekünk még pluszban egy hétvégét bent kellett maradni, mert a kislányom összeszedett valami bacit valószinűleg a szülés alatt, és gyógyszert kapott rá. A végén már egyedül voltam a szobába a gyerekkel, hát az borzasztó volt, hogy nem tudtam szólni senkihez.

2015. ápr. 1. 22:21
 19/142 anonim ***** válasza:
17-es vagyok,hát igen az a legrosszabb,amikor egyedül vagy és azt se tudod kihez szólhatnál. Mondjuk én hozzászoktam,mert sokat dolgozik a párom és hol éjszakás,hol nappalos,12 órás műszakban. Kérdező,egyébként velem anya lesz bent,mert egyedül nem szeretném és szerintem nem is tudnám végig csinálni,a párom ha vért lát összecsuklik, a tesóim meg túl fiatalok,14 és 7 évesek. :S
2015. ápr. 1. 22:33
 20/142 A kérdező kommentje:

Van egy olyan érzésem hogy a visszatartás ellenére is hamarabb fog kibújni,mert sok a jósló és a keményedés :(

Azért reménykedem hogy még 2 hetet kibir odabent,hogy ne legyen korababa.

Remélem én is dzép emlékekkel hagyom majd el a kórházat.

Nagyon utálok bent lenni,annak ellenére is hogy nagyon normális ott mindenki :)

Mint már írtam a terhességemmel kapcsolatosan feküdtem bent kétszer,azelőtt soha nem voltam kórházban.

Kisfiam lesz egyébként,Noel lesz a neve :)

Végülis már én is hajlok arra hogy a hugom bent legyen velem a szülésnél,belém beszélte :)

A párom is és anyám is nyugodtabb lenne,ha nem egyedűl lennék szülés alatt.

Bevallom kezdek picit félni a szüléstől :)

Nem a fájdalomtól,hanem magától a szituációtól!

Remélem időben észre veszem majd hogy menni kell,mert 2 hete sem zavartattam magam az egyre sűrűsödő fájdalmak miatt :)

A védőnő küldött be,hogy legalább vizsgáltassam meg magam.

Én is hallottam hogy a megyeiben rosszak a körűlmények.

Itt azonban tényleg tiszta,normális kórtermek vannak.bár a gyermekágyas osztàlyt még nem láttam.

2015. ápr. 2. 06:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!