Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
Szerintem lehet, mondom, nálam is igy volt, egy időre kiment, és mire jött vissza, a tolófájások zajlottak, akkor nem engdték be, csak utána.
Én is úgy vettem észre, hogy nagyon normális minden orvos. Egyébként a Megyeihez tartoztam volna (Miskolc mellett lakok), de semmi pénzért nem mentem volna oda, igy innen választottam dokit. :)
2-es vagyok ismét.
Kajával tényleg úgy készüljetek, hogy ehetetlen, és nagyon kevés. A szoptatós kismamáknak pedig ennie kell. :) Ebédre sokszor olyan ételt hoztak, amit elvileg szoptatás mellett nem is ehetnének, pl. kelkáposzta főzelék. De a rokonok majd főznek. :)
Nekem Vreczenár főorvos úr volt kicsit ellenszenves, mogorva.
Tényleg, hány hetesek vagytok?
Igen,a kaja az tényleg nem jó bent,de azt megoldjuk.
Azért kérdeztem kimehet-e a párom a kitolásnál,mert Ő rosszúl lenne bent.
Ma beszélgettünk a hugommal a szülésről,Neki már van egy 16 hónapos kisfia.
Bent szeretne lenni velem szülés alatt,még gondolkodom rajta.
Anya is felajánlotta,de Őt nem szeretném bentre,mert egy anyának nem jó látni ha szenved a gyereke.
Egyébként holnap leszünk 35 hetesek :)
Akkor már nincs sok hátra. :)
Kisfiú, kislány?
Összességében nagyon meg voltam elégedve a kórházzal és minden egyébbel, szerintem összehasonlithatatlan mondjuk a Megyeivel - semmi pénzért nem szültem volna ott, pedig ott is vannak jó dokik, csak hát a körülmények. :)
2-es vagyok.
Olyan jó visszagondolni rá, tulajdonképpen nagyon szép emlékként maradt meg a bent tartózkodás, pedig annyira utálom a kórházakat, féltem is tőle. De nagyon jó fej szobatársaim voltak, segitettünk egymásnak, jókat beszélgettünk, hipp-hopp teltek a napok. Pedig nekünk még pluszban egy hétvégét bent kellett maradni, mert a kislányom összeszedett valami bacit valószinűleg a szülés alatt, és gyógyszert kapott rá. A végén már egyedül voltam a szobába a gyerekkel, hát az borzasztó volt, hogy nem tudtam szólni senkihez.
Van egy olyan érzésem hogy a visszatartás ellenére is hamarabb fog kibújni,mert sok a jósló és a keményedés :(
Azért reménykedem hogy még 2 hetet kibir odabent,hogy ne legyen korababa.
Remélem én is dzép emlékekkel hagyom majd el a kórházat.
Nagyon utálok bent lenni,annak ellenére is hogy nagyon normális ott mindenki :)
Mint már írtam a terhességemmel kapcsolatosan feküdtem bent kétszer,azelőtt soha nem voltam kórházban.
Kisfiam lesz egyébként,Noel lesz a neve :)
Végülis már én is hajlok arra hogy a hugom bent legyen velem a szülésnél,belém beszélte :)
A párom is és anyám is nyugodtabb lenne,ha nem egyedűl lennék szülés alatt.
Bevallom kezdek picit félni a szüléstől :)
Nem a fájdalomtól,hanem magától a szituációtól!
Remélem időben észre veszem majd hogy menni kell,mert 2 hete sem zavartattam magam az egyre sűrűsödő fájdalmak miatt :)
A védőnő küldött be,hogy legalább vizsgáltassam meg magam.
Én is hallottam hogy a megyeiben rosszak a körűlmények.
Itt azonban tényleg tiszta,normális kórtermek vannak.bár a gyermekágyas osztàlyt még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!