Kérem írja le vki az abortusz minden lépését, onnan kezdve, hogy egyáltalán hol kell rá jelentkezni?
Tévedsz kérdező, érezni fogja.
Azt pedig, hogy "védekezés mellett becsúszott" azért nem értem, mert közel 30 éves vagyok, 14 éve élek nemi életet, és soha nem "csúszott be". Ha kiszakadt a gumi, mentem esemény utániért, 12 órán belül.
Egyetlen egyszer nem mentem el esemény utániért, az tudatos döntés volt a párommal. Az "eredmény" 2 éves, és most éppen nem akar elaludni...
Te már döntöttél. Ennyi. Megértem a nehéz helyzetedet. De a döntésedet sosem fogom. Mindig van más megoldás, csak keresni kell. Ennyi a véleményem, és ezzel el is köszönök.
Csak egy kérdés az abortusz ellenzőknek: Megszülnéd úgy a gyereket, hogy nincs hol laknod, nincs pénzed, nincs semmid? Tök jó, nem ölted meg de egy életen át szenved, és nyomorog. Ez megoldás. Vagy megszülöd és örökbe adod?? Az után nem érzed magad szarul? Tiszta lelkiismerettel élnél tovább??
Tudjátok kiket ítélek el? Akik önzőségből vetetik el, akinek mindene megvan, hogy felneveljen egy gyereket de mégse tartja meg. Na ez elítélendő.
Egy példa: Anyukám 42 évesen spirál mellett esett teherbe, meg akarta tartani, de közölték vele, hogy ha megtartja 95% hogy belehal a szülésbe. Kénytelen volt elvetetni, akkor most Ő is egy gyilkos?
Még valami, szerintem nagyon sok gyerek jobban járt volna ha meg sem szülik. Nézzetek körül, sok nő szül a semmire egy csomó gyereket, azok meg éheznek, nélkülöznek, nyomorognak. (nem csak a cigányoknál) Na akkor ez jobb, mint egy pár hetes magzatot elvetetni? Vajon miért engedik 12 hétig az abortuszt?
Írta a kérdező, hogy védekezés mellett esett teherbe! Semmi sem nyújt 100%-os védelmet. Történt ami történt, nem Ő az első és nem is az utolsó!
Abban igazad van, hogy 15 évesen nem kell dugni, de valahol ez a szülő hibája. Érdekes nekem 15 évesen eszembe se jutott, hogy lefeküdjek valakivel, én meg lettem nevelve. Aztán jönnek azzal, hogy rossz társaságba keveredett, ezért olyan amilyen. Ez is jó nagy marhaság, nekem mindig olyan barátnőim voltak akik bárkivel össze feküdtek, és mégsem lettem ilyen. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a mai fiatalok azért ilyenek mert nincsenek megnevelve. Tizenpár évesen diszkóba járnak, lerészegednek, aztán összefekszenek az első jött-menttel. Bocsi tudom nem a kérdéshez tartozott.
Szeretnék végszót írni, ez is egy meddő vita.
A kérdezőt félig saját maga, félig a szülei hozták ebbe a helyzetbe. Nem látunk bele az életükbe. Nálunk - és sok másnál sem - ilyen nem lett volna, az én szüleim mindig mellettem álltak, de van aki nem ilyen családban nőtt fel és valszeg a védekezést, szexet, hasonló témákat sem tudják megbeszélni. Nem azt mondom, hogy ő nem hibás, én is azt tartanám jobbnak, ha megszülné és örökbe adná ha már ő nem tudja felnevelni. De mások döntését csak tiszteletben tartani tudjuk, megmásítani nem.
És csak remélhetjük, hogy ezentúl még óvatosabb lesz...
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!