Kérem írja le vki az abortusz minden lépését, onnan kezdve, hogy egyáltalán hol kell rá jelentkezni?
Mondjuk azt azért még megkérdezném, hogy ugyan mi a nő teste? Egy nagy méh, vagy inkubátor amiben a gyerek kifejlődhet? Miért is nincs joga a nőnek eldönteni hogy mi történik a SAJÁT testében?
Na mindegy, sosem fogunk egyetérteni, de én legalább nem ócsárlok senkit, és nem hiszem azt hogy én tudom csak a tutit... A tiéd is csak egy vélemény, és azért kiabálsz ennyire mert tudod hogy senkit nem érdekel, aki el akarja ezt végeztetni az el fogja.
"Jogom van hozzá..."
Csak ezt tudod hajtogatni, hogy jogod van a véleményedhhez, az anyának (ja bocs, nem anya az ilyen, csak a nőnek) a magzatát elvetetni. Védekezni és gondolkodni nem lenne kötelessége? Joga mindenkinek mindenhez van, csak a kötelesség veszett el.
20:52:
"...Aki meg így beszél az ártatlan kiskutyákról (aki nem tehet róla hogy ki mit gondol az abortusztól ellenben az ilyen beképzelt emberek miatt szenved)..."
Már megbocsáss, de azért vagytok ti "állatvédők", mert ez a divat. Tudod, aki az életet tiszteli, az minden életet tisztel, nem csak az állatokét. Én macskákat tenyésztek, és menhelyről van a kutyám. Miattam ugyan még egyetlen állat sem szenvedett, sőt, ahol tudok, segítek az állatokon is! Úgyhogy ezzel a hasonlatoddal mellélőttél, legalábbis nálam!
Ha a magzat szenvedése hidegen hagy, akkor nem hiszem el, hogy őszintén sajnálod az állatokat. Egyszerűen azért, mert az emberi lélek nem így működik.
Még csak annyit tennék hozzá:
Ha találkoznál itt egy kérdéssel, ami valahogy így hangzana:
"Megbüntethetnek-e azért, hogy agyonrugdostam a kutyámat?" vajon mit tennél? Odamennél, és válaszolnál egy sima igennel? Nem hiszem! Elkezdenéd vizsgálni, hogy vajon mi vezetett odáig, hogy a "gazda" megrugdosta azt a kutyát? Vagy odamennél, és hangot adnál a jogos felháborodásodnak, és kifejtenéd a véleméyed a cselekedetről?
Hát képzeld el, engem sem érdekel, hogy lepontoztok-e, vagy sem. Lepontozhattok, nem a kérdésre válaszoltam. Hamarosan megteszem azt is...
21:14:
Tudod, pont nem érdekel, hogy szerinted én mennyire vagyok bunkó azért, mert meg akarok védeni valakit egy rossz döntés meghozásától. Lehet, sőt, valószínű, hogy a kérdező nehéz helyzetben van, hiszen különben nem döntött volna az abortusz mellett. (Legalábbis remélem, hogy nem egy szimpla "műtéti fogamzásgátlóval" van dolgunk...)
Nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam. Nem érdekel, mert akkor is le kell írnom azt, amit leírok, akkor is, ha nem vezet eredményre. Akkor is, ha ezer abortuszból egyet sem tudok vele megakadályozni. De egyszer, valaki majd máshogy dönt, és akkor már megérte! És egyszer talán az emberek nagyobbik része fogja azt gondolni, amit én, és akkor talán egy normálisabb világban fogunk élni, ahol minden élet fontos, azé is, aki nem tudja megvédeni magát...
Nem értesz, mert nem akarsz érteni. Ettől nem én leszek kevesebb. Örülj neki, hogy a te anyád annak idején az életedet válsztotta, és most itt lehetsz. Ő is dönthetett volna másképp, hiszen az ő testében fejlődtél! Nem a te érdemed, hogy másképp döntött, hidd el.
Nem én sértegetlek téged, te idegelted fel magad... :) Ha anyám nem szül meg akkor nem élnék tehát nem lenne tudatom meg ilyesmi szóval akkor rosszul sem tudnám magam érezni, így erről ennyit... Amúgy anyám tervezett engem és volt háttere. Te viszont nem tudod a kérdezőről hogy vele mi van! Lehet hogy az utcán lakik, vagy beteg, vagy a gyereke beteg vagy ezer oka lehet!
De te tisztára elfelejtetted hogy nem is én írtam ezt a kérdést és engem támadsz... No mindegy, én tökéletesen felfogom amit mondasz, csupán nem értek egyet/máshogy gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!