Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszteresek, ti is...

Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...

Van még így valaki?

11 hkm

2014. aug. 2. 15:04
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/359 anonim ***** válasza:
100%

Első gyereknél nem jártam kismama tornára,most meg nem is jàrhatok,fekve nehéz lenne :D Mivel dolgozni már nem fogok így a ruhatár is meg van oldva,laza csaj vagyok általában melegítő van rajtam,a végén majd nem húzom a hasamra csak alá a derekát,meg van néhány hosszú pólóm :)

Marika

2014. szept. 24. 13:36
 182/359 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Zsófi vagyok! :)

Megjöttünk a dokitól, minden a legnagyobb rendben. :) Leírhatatlanul boldog vagyok!

A fejátmérője már 4,3 cm. Úúúúgy mocorgott, állati édes volt. És képzeld kérdező, ő is keresztbe tette a lábait.

Eléggé összezárta a combjait, de úgy néz ki, hogy kislányka. :) 3 csík volt a képernyőn, és azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy lány.

Október 1 lesz a genetikai UH napja, ott talán biztosabbat mondanak majd.

2014. szept. 24. 18:40
 183/359 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy szerettem volna tornázni járni, de a kedveském nem nagyon szeretné, hogy nehogy baja legyen a babának. Mivel sokat vártunk rá, nem egy átlagos teherbeesés, így megértem. :) Bár őszintén, erőm sem lenne hozzá.

Zsófi

2014. szept. 24. 18:41
 184/359 anonim ***** válasza:
100%

Zsófi örülök,hogy minden rendben! :)

Nekem sem megy könnyen a teherbeesés és most a terhesség is bonyolult...

Marika

2014. szept. 24. 19:05
 185/359 anonim ***** válasza:
100%
Én az 4-5. héten kicsit szédelegtem, de ez néha elmúlt, egyik nap volt, másik nap nem, és még azon aggódtam hogy hol vannak a rosszullétek? Most kéne éreznem őket.. Hát elég hülyén érzem már magam, mert most 6. hetes vagyok és jött egy váltás, hirtelen elviselhetetlenek lettek a rosszullétek. Egész nap szédülök, még este is mikor alszom, de komolyam, néha olyan félálomszerű állapotba kerülök este és akkor érzem hogy még mindig émelygek. 0-24 hányinger, napi 1-2x hányással. Az orvosom azt mondta az étel nem baj ha kijön, csak az ivásra figyeljek, bár a vizet is nehéz legyűrni, ha erre gondolok háborog a gyomrom. De azért mindig erőltetem, legalább ki ne száradjak. Szagokat nem érzek, de érzékenyebb vagyok mindenre, pl több minden idegesít, pl zajok is, de lehet ez azért van mert alapból rosszul vagyok. De pl. tegnap sikerült megennem egy szelet csokitortát és olyan büszke voltam magamra hogy bent maradt :) Eddig így telik a várandósság, igazából nem számítottam rá hogy ilyen nehéz lesz, remélem mihamarabb elmúlik. Neked már nem sok idő kedves kérdező míg elmúlik, és akkor jönnek a szebb napok :)
2014. szept. 25. 11:08
 186/359 A kérdező kommentje:

Sziasztok, Lányok!

Hogy vagytok? Mennyire látszódik a poci?

Nekem most már látszik, már megnézik és szóvá teszik. De ez az utóbbi pár hét rohamos növekedése. Már nem tudom behúzni :)

Még nem tudom, hogy kisfiú-e vagy kislány. Ti mennyire tudjátok?

2014. szept. 29. 23:07
 187/359 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Marika vagyok.

Nekem látszik a poci elég rendesen :) Legutóbbi uh-n 51%-ra mondták hogy lány.Ma megyek orvosomhoz vizsgálat+uh,jövő héten meg genetikai uh.Remélem minden rendben a kis pocak lakómmal :)

2014. szept. 30. 08:24
 188/359 A kérdező kommentje:

Vicces ez az 51% lány :) Vagyis fogalmuk sincs, nem?

Nekem sincs fogalmam sem, elrejtette magát. Végülis rólunk sem tudták, csak születéskor, hogy lányok vagyunk, és hogy örült anyukám, amikor megmondták neki, hogy kislánya van :)

2014. szept. 30. 10:29
 189/359 anonim ***** válasza:
100%

Aha vicces,de a szakrendelőben az uh nem a legjobb,és akkor még picike volt :)

Majd genetikain hátha jobban látja a főorvos.

Marika

2014. szept. 30. 11:40
 190/359 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Zsófi vagyok. :)

Én is pont ma akartam írni nektek.

Nekem az előző UH-n kislányt tippelt a dokim, mert 3 csíkocska volt a lába között, de eléggé összezárta.

Holnap megyek genetikaira, 19+3 hetesen. Remélem minden rendben lesz, és talán a nemét is megmondják. :)

Nekem nagyon megnőtt most a hasam. Már mindenki észreveszi, megdicséri, hogy milyen szép a pocakom.

Estére kb. hordónak érzem magam. :)

A reggeli hányás még mindig tart sajnos. :S

Nektek?

2014. szept. 30. 12:19
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!