Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Így van mindent!Még a kórházat is elviselem mert nem engedtek haza :(
Marika
Bent kellett maradni?? Ó... Mit csinálnak ott Veled? Vagy csak így látják biztosítva, hogy fekszel?
Mondd, mennyire kulturáltak a körülmények a kórházban?
Több oka van,hogy bent kellett maradnom:kedd este begörcsöltem,szerdán megint barnáztam és szerdán ultrahangon találtak egy hematómát is.Csak akkor mehetek ha panaszmentes leszek és a hematóma jelentősen felszívódik.Addig meg fekvés még jó hosszú ideig.
A körülmények elfogadhatóak,nem egy Hilton de ... A kaja általában ehető.Szerencsére a szobatársak aranyosak.
Marika
Sziasztok, Zsófi vagyok! :)
Látom nagyjából minden oké veletek, örülök neki.
Megjöttünk a nyaralásból. Szerencsére nem kaptunk el semmit, minden rendben volt. :)
Egy dolog zavart be a pihenésbe, mégpedig a gomba....
Miért is ne? Megint kijött. Szerencsémre a doki, akivel beszélnem kellett egy Magyarországon tanult szülész-nőgyógyász. Nagyon segítőkész volt, adott kúpot, és krémet.
Azért nem vállalnám újra terhesen ezt az utat. Nagyon sokat voltam rosszul, mivel még mindig minden nap hányok. Nektek elmúlt már?
Ezen a héten még nem hànytam :)
Marika
Zsófi örülök hogy jól éreztétek magatokat! :)
Marika
Sziasztok!
Marika, hát megküzdesz a babiért... Akkor tartós bérleted van a kórházban. Vigyáőzz magatokra!
Zsófi, örülök, hogy nagyjából megúsztad, persze a gomba sm jó dolog. Azért itthon is nézesd meg magad, tenyésszék ki, az a biztos, ha nincs semmi...
Néha hányok (főleg éhgyomorra, az még a jobbik eset), és egyik-másik napon hányingerem van, nehezen kívánok ételt. Na ez nehéz.
Vettem vérnyomásmérőt, rendszeresen csak 98/66, jó kótyagos is vagyok. Nektek hogy van ez?
Energiaszintem nagyon alacsony, szenvedek attól, hopgy nem tudok teljesíteni... Halmozódnak a feladatok, én meg nézek ki a fejemből reménytelenül...
A kórházban minden nap mérnek vérnyomást. Nekem is 90/60 és 100/60 körül szokott lenni. A reggeli 3in1 kávé nélkül le vagyok lassulva egész nap...
Ha semmi gond nem lesz már akkor csütörtökön haza engednek :)
Marika
Zsófi vagyok!
Marika, de jó, hogy valószínű hazamehetsz! :) Igazán örülök neki!
Kérdező? Téged egyébként, hogy hívnak? :)
Igen, mindenképp kérem, hogy csináljon tenyésztést, 24-én megyünk megint. Vagyis lehet, csak megyek, mert a párocskám valószínűleg repül Németországba. :S Nem szeretek egyedül lenni.
Vérnyomás: nos én gyógyszert szedek már évek óta rá, hypertoniám van. Nekem így olyan 115-135/70/65 szokott lenni. Azt mondta erre a doki is, meg a védőnő is, hogy ez rendben van.
Gondolom, hogy ilyen alacsony értékekkel milyen rosszul vagytok, szegénykéim.
Nekem is van egy kérdésem. Hogy álltok a magzatmozgásokkal? Érzitek már?
Képzeljétek én ma 17+1 hetesen nagyon erősen éreztem, nem kis buborékokat, vagy ilyesmi, hanem határozott mozgásokat. :) Tuti, hogy ő volt, nem bélmozgás. Most meg idegeskedem, mert dél óta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!