Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Zsófi vagyok, megint. :)
Akkor gondolom örülnétek, ha kislány lenne.
Nálunk szerintem fiúcska lesz, Robi (vőlegényem) szerint kislány.
Marika vagyok
Nem bánnánk ha lány lenne,de ha fiú lesz is boldogok leszünk :) Ennyi probléma után,màr örülünk ha elérjük a màrciust és egészségesen megszületik :)
Zsófi vagyok.
Hát igen, megértem, hogy így érzed. De már minden rendben lesz! :) Mindjárt itt a március, és megszületik a pici!
Már én is úgy várom. Február 22-re vagyok kiírva. a Legjobb barátnőm február 20-án született, ő reméli, hogy a kisbabánk is akkor fog. :)
Ismét Marika vagyok
Február 24-től március 7-ig vagyok kiírva :D Eleinte 2 héttel volt kisebb,mostmár csak 1 héttel pedig ciklus végén fogant.Gondolom ő sem lesz kicsi :D
Zsófi vagyok.
Az nem semmi, szépen behozta! :)
A fiad mennyivel született?
Nem volt óriás,de a méretei miatt én nem tudtam megszülni,császár lett.
4000gramm 54cm 36cm fejkörfogat :)
Marika
Aztaaaa!!! :) Szép nagy baba volt. Nem csodálom, hogy császár lett.
Nekem 2 húgom van. A legkisebb 3900 volt, de ő természetes úton született, Anyu 170 cm. Azt mondta, hogy őt volt a legnehezebb megszülni hármunk közül.
Viszont azt mesélte, hogy minden szülése olyan könnyen, és gyorsan ment, hogy azt mondták neki az orvosok, hogy mindig ezt kéne csinálnia. Hát, remélem örököltem valamit ebből :)
Sziasztok, Lányok, nagyon aktívak vagytok ma! :)
Hát én sem fértem ki anyukámon, császárral születtem. Jó lenne igaziból megszülni a babámat, de okoskodni nem fogok, ha az orvos szükségesnek látja, vegye ki ő... De tudom, hogy pszichológiai szempontból fontos "születni" is és "szülni" is...
De az már látszik, hogy a kicsikémnek is nagy feje van, mint a szüleinek :)
A 4D nem annyira szupi, mint az ember gondolná. Ráfixál egy helyre a rendes UH, aztán átalakítja a képet térbelivé, úgyhogy merev (legalábbis én csak ezt láttam), és mondom, gyurmafigura :) Nem olyan határozottak a körvonalai még.
Nekem február 20-23-t mondtak a különböző hozzáértők.
Jó, hogy itt vagytok, és együtt izgulunk! :)
Haskörfogatomat nem is mértem még! Csak a mérlegre állok rá, már kezd visszajönni, márcsak mínusz 2,5 kilónál tartok (mínusz 4 helyett). Most kell majd vigyáznunk, a 20-30. héten szaladnak fel a kilók.
Igazából nem is izgultam az UH előtt. Inkább boldog voltam. Apukája először jött velünk, nagyon vártam, hogy ő is lássa. Igazából nem félek attól, hogy beteg vagy valami, pedig túlkorosak vagyunk mindketten (én majdnem 40, apuka 60 fölött :))). Nem is kértem Down-szűrést meg ilyeneket, sosem venném el a gyerekem életét, bármi is lenne. Ez ad egyfajta szabadságot nekem, amit élevezek. Hogy mindegy, mi jön, én a baba és az élet mellett döntöttem és kész.
Kismamatornára jár valamelyikőtök? Most már ideje lenne, de még nem tettem lépéseket.
Ruha ügyben sem sokat léptem, de most már nagyon fog kelleni! Bár alig látszik, az őszi nadrágjaim hordhatatlanok a hasamon.
Várom a híreiteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!