Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Marika vagyok
Zsófi ilyenkor még normális,hogy nem mindig érzed :)
Én már egy ideje érzem de eddig nem voltam benne biztos.Első gyereket kb 20 hetesen éreztem,emiatt nem akartam elhinni,hogy ilyen korán érzem.
De már azt se tudom hány hetes vagyok :) :(
Zsófi vagyok!:-)
Marika! Köszi, megnyugtattàl.:-) Ma nagyon aktív.:-) Egy kis bokszoló.:-)
Marika vagyok
Holnap kiengednek a kórházból :D
Zsófi vagyok!
De jó Marika! Úgy örülök neki! :) Gondolom már nagyon várod, hogy hazamehess.
Már nagyon.Ez a 3. hetem kórházban.
Közben már annyi vajúdást,magzatvíz elfolyást végignéztem,hogy elég volt.
Marika
Sziasztok, Lányok!
Hogy vagytok? Marika otthon?
Ki hol is tart most? Én 18+3.
A 18 hetes UH tökéletes, nagyon örülök neki! De nem mutatta meg, hogy kisfiú vagy kislány, úgyhogy ezt változatlanul nem tudom. Olyan megható látni a kis fejét, lábacskáit, kezeit, bordáit... :) Olyan aranyos... Picike még, kb 14 cm lehet az ülőmagassága, és 25 dekás :) A 4D-n egy pillanatra mosolyogni is láttam...
Andi
Szia!:-)
Örülök, hogy minden rendben volt, nagyon aranyos lehetett!:-)
Én ma vagyok épp 18 hetes,és tiszta ideg, mert szerda óta nem érzem. Remélem nincs baja!!! Holnap megyek a védőnőhöz, megkérem, hogy nézze meg a szívhangot.
Marika vagyok
Csütörtök óta itthon.Igyekszem minnél többet pihenni.Ha a legutóbbi uh-hoz képest nézem akkor ma 17+2,de furi mert 12 hét előtt mindig 2 héttel volt kisebb,azóta meg már 1 hét lemaradása sincs.Legutóbb rákérdeztem a nemére,az orvos azt mondta hogy szerinte 51% lány,de 18 hetesen majd biztosabbat mondanak.Remélem ez a sok uh nem árt neki,mert màr kb 10x voltunk és megyünk is még....
Zsófi vagyok!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz! :)
Nem nézte meg, mert azt mondta, hogy mivel kicsike még, nem biztos, hogy hallaná, és nem akar megijeszteni.
Viszont szerinte, mivel megvannak a tüneteim, és ugye még hányok is nem lehet probléma. Ráadásul még sokan nem is érzik ilyenkor.
Azóta néha érzek ilyen bökés szerű dolgokat, de sosem vagyok benne biztos, hogy a beleim csupán, vagy tényleg ő. :)
Próbálok megnyugodni, holnap úgyis megyünk orvoshoz.
Ti, hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!