Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszteresek, ti is...

Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...

Van még így valaki?

11 hkm

2014. aug. 2. 15:04
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/359 A kérdező kommentje:

Nyugi, holnap biztos ránéz uh-n, ugye?

Nekem most kezd különbözni a baba mozgása a bélmozgástól. Ma nyújtózkodott egy párat, kinyomta a kis háza oldalát :) Igen, nekem is bökés-szerű.

Nekem majd a baktériumokat kell ellenőrizni, hogy kipusztultak-e.

Olyan aranyos érzés, hogy a kis játékbaba-méretű manóka ott fejlődik bent, alszik, ébren van, mozog, forog.... Saját életet él máris :)

2014. szept. 23. 17:10
 162/359 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg egy csoda!:-) Olyan hihetetlen, és annyira jó érzés.

Akkor biztos őt érzem, csak néha bizonytalan vagyok. Neked hol tapadt a lepèny? Nekem mellső falon.

Igen, mindig megnézi UH-val. 5-re megyünk. Majd írok, ha hazaértünk.

Egyébként tiszta szerencse, hogy holnap kell mennünk, mert a párom csütörtökön repül Németországba, bár szerencsére pénteken már jön is.:-) Így legalább ő sem marad le róla.:-)

Zsófi

2014. szept. 23. 18:10
 163/359 A kérdező kommentje:

Nekem hátul tapad. Neked nem takarja akkor a babát az UH elől?

Apukának nagy élmény volt először látni a kis babáját :)) Nekem is, hogy ő is látja.

2014. szept. 23. 18:14
 164/359 anonim ***** válasza:

Eddig még nem takarta. Azt olvastam, hogy a a 26. hét környékètől már előfordul, hogy mem látni jól tőle. Meglátjuk.:-)

Páromnak is hatalmas élmény mindig. Persze nekem is. Genetikaira mikor mész?

Zsófi

2014. szept. 23. 18:37
 165/359 A kérdező kommentje:
Ez volt a genetikai UH, a második. Minden gyönyörű volt :)
2014. szept. 23. 20:00
 166/359 anonim ***** válasza:
Jaaa, értem.:-) 4D is volt? Megtudtàtok a nemét?
2014. szept. 23. 20:09
 167/359 A kérdező kommentje:

Hát, mutatott 4D-t a doktornő, csak úgy, kedvességből, de most még olyan kis nünüke... :) Úgy néz ki, mint egy gyurmafigura :) Mondta a doktornő, hogy jóval később van a jó időpont a 4D-re, akkor már szépek (30 valami hét, nem jegyeztem meg). Igazából úgy vagyok vele, hogy majd meglátjuk, amikor kijön. Elvégre akkor lesz készen, az a természetes, ha akkor látjuk meg.

Egyébként ő is így gondolja (a baba), mert egy darabig tűrte, hogy nézzük, méricskélje a doktornő, aztán elhúzódott... :) Így azt is titokban tartotta egyelőre, hogy kisfiú vagy kislány...

Viszont minden mérete tökéletesen megfelő, a kis agyát, kis szívét is nézegette a doktornő, magyarázta is, hogy mi mindent lát, persze ehhez az ő rutinos szeme kell... Lényeg, hogy minden szuper.

A sima UH-t jobban szeretem, mint a 4D-t különben, valahogy elfogadhatóbbnak érzem, nem is tudom, miért. Furi képet ad a 4D. És úgy érzem, illetéktelenek vagyunk ott bent, leskelődők...

De nagyon megható látni, hogy keresztbe teszi a lábacskáit, láttam a kis bordáit, gerincét. Aranyos, hogy ott mocorog :))

Hát, nem lehet ezt semmihez hasonlítani, az az igazság :)

2014. szept. 23. 23:18
 168/359 anonim ***** válasza:

Zsófi vagyok!

Gyurmafigura, ez jó. :)

Az a lényeg, hogy minden rendben van! Örülök neki!

Csak azért kérdeztem ezt a 4D-t, mert tudtam, hogy át szoktak váltani a végén.

Biztosan hatalmas élmény lehetett látni a kis mozdulatait.

Én már nagyon izgulok a délután miatt, ugyanakkor már szeretnék túl lenni rajta. Remélem minden oké odabent. Ez a elsődleges. Persze nem bánnám, ha megmondaná a dokim a nemét, mert hétvégén Babaexpo lesz itt Győrben, és szeretnénk elmenni kicsit, és esetleg venni body-t, vagy rugit, vagy valami ilyesmit. Még elég korai, de olyan sokat vártunk a babára, és közben annyiszor volt expo, és én annyira szerettem volna menni. Most úgy érzem itt a lehetőség, és nem lennék "jogtalanul" ott. :) Kicsit hülyén hangzik, de tényleg így van.

Mekkora a pocitok? Nagyon látszik?

Nekem a mellső fali lepény miatt már eléggé. Mindenki megjegyzi, hogy milyen szépen látszik már a hasam. Én meg totál meglepődöm ezen mindig, mert túlsúlyos vagyok, és nem gondoltam volna, hogy ilyen korán látszani fog. :)

2014. szept. 24. 08:40
 169/359 anonim ***** válasza:
100%

Marika vagyok

Nekem második gyerkőc és már szépen látszik a pocakom :) Hiába fogytam a haskörfogatom már nőtt 7cm-t!És hol van még a vége....

Múlthét kedden voltam utoljára uh-n akkor rákérdeztem és azt mondtàk 51% lány 49% fiú.Kíváncsi vagyok jövő héten,meg következő héten mit fognak látni :)

2014. szept. 24. 09:11
 170/359 anonim ***** válasza:

Zsófi vagyok!

Marika!

Akkor neked már tényleg szépen látszódhat! :)

Nekem azt hiszem, hogy 4 centivel nagyobb, pedig én sem híztam.

És az első gyermeked milyen nemű? Lehet írtad már, csak hosszú lenne visszapörgetni.

Hétvégén a párom munkahelyén céges rendezvény volt, és van több kismama is. Az egyikük 21 hetes a második babával, 5 kilót hízott. Én annyira meglepődtem, mert akkora hasa van, mint egy 30 hetesnek. Mikor mondta, hogy 21 majdnem leesett az állam. :)

2014. szept. 24. 09:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!