Mit tennétek ha 14 éves lányotok másodszor is terhes lenne ugyanattól a pasitól?
"azért ne szüljön gyereket mert azt gondolja,h azzal megtartja a pasiját."
A gyerektől viszont megkapná a szeretett amit családjában nem kapott. Ezért szülnek rengetegen korán, mert azt hiszik azt amit ők nem kaptak meg majd megtudják adni és viszonozzák a gyerekei.
Lehet én gondolom rosszul, de egyáltalán végeznek 1éven belül 2 abortuszt?
Nem tudom mennyi telt el az előző óta, de ezt bevállalja így egy valamit magára adó orvos egyáltalán?
utolsó:
Én hallottam olyan nőről aki 1-2 havonta ment abortuszra. Ha meglátták a kórházban, már tudták miért jött.
70.válaszoló
A lányom szerint nem szeretem mert nem engedem a percinget, a tetoválást, hogy kidobott csöccsel járjon, ott aludhasson a pasijánál, későn járjon haza,kérem tőle,hogy rendet rakjon a szobájában és a fürdőszobájában, valamint segítsen elmosogatni, kiteritgetni esetleg felmosni hát akkor tényleg nem szeretem. Ennek ellenére kiszúratta a köldökét a barátnőjével ami beggyulladt, a fülében is 4 fülbevaló van. Nem zárkóztam el ezek a dolgok elöl hozzáteszem de ne már 13-14 évesen. Nincs összhangban a felnőtt érzése mert elmondása szerint ő érettebb mint a többiek és valóban kinézetre 18 évesnek néz ki de agyilag nagyon gyerek. És igenis hibáztatom az apját mert nem ellenőrizte le valójában hova megy a gyereke . Előtte nem ilyen volt a lányom csak megérezte a szabadságot és elkallódott. Onnantól kezdődött minden rossz és ezt a lányom is bevallotta, hogy mekkora hiba volt. Szerencsére azzal a baráti társaságával szakított mert ráébredt, hogy nem akar olyanná válni mint ők.
70.válaszoló
Pont azért váltam mert az óvodában egy énkép felmérése szerint a lányomnak NEM szerepelt az életében az apja. Soha sehova nem vitte egyedül sőt háromasban sem voltunk sehol vele , mindig csak én vittem el mert neki fontosabbak voltak mások. Úgyhogy ne nagyon védjed már. Ráadásul nem veszekedtünk ennek nem volt soha tanúja a lányom. De amikor elváltunk ellenünk nevelte eé mindent megengedett amit én nem, óvodásként az éjszakába vitte a huszonéves haverjaival. Úgyhogy nehogy azt gondold már, hogy minta apa volt. Most sem az csak a biológiai apja mert amúgy nem apa.
71.válaszoló
Azt írod a gyerektől megkapja a szeretetet? Milyen szeretetre gondolsz? Arra amikor részegen elzavarta a lányom, vagy amikor verekedésbe került? Én nem szeretném ha ilyen embert szeretne. Vagy amikor az első terhesség megbeszélésére vártuk és 2 óra múlva a 14 éves lányom meg a férjem szedte elő részegen a kocsmából? Ilyen szeretetre vágysz? Biztosan van szeretet hiánya mert valóban más a két kicsi mint ő. De a kicsi 2 éves persze, h sokat van ölelve meg karban. A férjem oldaláról pedig mutass olyan embert aki más gyerekét ugyanúgy tudja szeretni mint a sajátját főleg úgy , hogy nem tartja be az általunk felálított szabályokat. Tőlem viszont mind a három gyerek ugyanazt a szeretetet kapja és a kicsikkel is ugyanígy bánnék mint vele de bízom benne , hogy ők nem lesznek ilyenek.
Azért váltál mert egy ovis teszt ezt mutatta ki. Az én apám sem csinált velünk semmi külön programot de attól még normális apa volt.
Azt meg nem hiszem, hogy a kicsiket is kidobnád az utcára ha gond lenne velük mert a naggyal pont azt tetted amikor az apa nem fogadta be. Pontosan tudja, hogy csak azért van ott mert muszáj eltűrnöd,hisz a gyereked. Igen a gyerekétől várja azt a szeretett amit a szüleitől nem kaphatott meg.
77.válaszoló
Nem ezért váltam el csak ez erősített meg abban,hogy nincs értelme annak,h együtt maradjunk. Már bölcsisként ott kellett volna hagynom a fenébe. Természetesen sok más indoka is volt a válásnak. Sajnálom,h a te apád nem csinált veled programot. én úgy nőttem fel,h nagyon sok helyen voltunk sokat játszott velem apám. Mi is megtehettük volna de eleve nem is akarta a gyereket. Tudod mikor dobnám ki? Ha összecsomagolnám a cuccát és mehet oda ahova akar. De én az apjához küldtem hàtha ő jobban tudja nevelni. Azt nem a "kidobásra" írtam h a másik kettővel is ugyanígy tennék hanem a nevelésre. De abban id biztos vagyok,h a két kicsi apja ha velük ilyen lenne már sokkal hamarabb drasztikusabb megoldást talált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!