Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki már volt terhes, az...

Aki már volt terhes, az elején (4-6. hétben) mennyire voltatok elérzékenyülősek/sírósak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor még semmi nem volt. 10 hét után voltam kegyetlen bőgős
2014. júl. 17. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyire, de rám később is csak minimálisan volt jellemző.
2014. júl. 17. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer volt, még a teszt előtt, hogy beütöttem a kezem és 10 percig sírtam utána. Utána csak pislogtam, hogy ez nem normális, aztán kiröhögtem magam. De ennyi volt az össz hangulatingadozás.
2014. júl. 17. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én eléggé érzékeny vagyok, szegény gyerekek a híradóban megkönnyeztettek. Mondjuk nekem amúgy is elég nagy a szoc. érzékenységem.
2014. júl. 17. 13:36
 5/7 Julie S ***** válasza:
Semennyire. Csak a terhesseg vege fele kezdtem erzekenyebb lenni.
2014. júl. 17. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én rettentő érzékeny voltam, volt olyan, hogy ok nélkül elpityeredtem. Szerencsére nem az egész terhesség alatt voltam ilyen, de időnként a terhesség előrehaladtával is jelentkezett.
2014. júl. 17. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy picit,tudni kell en alapbol nem vagyok erzelegős legalabbis probalom visszafogni magam..nah azota bőgtem mar egy parszor meg paranoias lettem bekepzelek dolgokat nekem mindenki rosszat akar..stb..:))18hkm
2014. júl. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!