Mitol lehetnek sok apro piros pottyok a hasamon? 37 hetes terhes vagyok! Par napja jelentek meg a pottyok, nagyon viszkettek, de mar enyhul a viszketes! Ez normalis? Ugye nem okoz bajt a babanak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 05:57
1/6 anonim válasza:
nekem is vannak, a fodrászom mesélte, hogy neki az egész testén voltak, hormon háztartás okozza állítólag. próbáld nem vakarni, tudom hogy nehéz mert én is megőrülök tőlük.
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt pár napig tartott. Homeopátiás krémmel kentem.
3/6 anonim válasza:
Menj el vele orvoshoz, 1000 dologtól lehet, gomba is. Látatlanban egy válaszoló sem tudja megmondani, csak azt, hogy nekem is volt nekem is volt, ez mire jóóó????
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Azt elfelejtettem hogy én voltam orvosnál vele, napokig Calciumot ittam, meg adott ecetes gyógyszertári krémet, de az nem használt. Utána vettem a Homeopátiásat.
5/6 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok,nekem is van.Szerintem a naptól vagy az izzadságtól.Én hintőport tettem rá,két nap alatt el is tűnt:)
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Én 13 hetesen lettem rózsahimlős (szintén apró pici piros pöttyök formájában jelentkezik), szerencsére nem lett baja a babámnak, de ez vakságot is okozhat! Amúgy meg sok mibden lehet: gomba, allergia, meleg is okozhatja, de vírusfertőzés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!