6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?
Szia, nem jártam így. De sajnos azt kell mondanom,h nem túl jó jel.
Nekem haematomaim voltak,de csak kicsit, barnaztam , tehát sosem friss veérzés volt. Nekem azt mondta az orvosom ,ha kicsit nagyobb mennyiségű a vér es piros, az azt jelenti,h friss vérzés, irány a kórház!
Sajnos nem jelent jót!
Inzulin rezisztenciára - PCOS-re is kivizsgáltak?
Mert az is okozhat ennyi sikertelen terhességet!
Anyukámnak is ez volt, ötödik terhességből végig fekvéssel, méhszájzáró műtéttel és egy csomó gyógyszerrel koraszülöttként sikerült engem megmenteni.
(Neki mind a 4 másik terhességnél középidős vetélése volt, amit meg kellett szülni, egyiket halvaszülésnek vették, mert elérte az 1 kilót-ő lett volna az első fiú babájuk.)
Nekem nem jött össze évekig a teherbe esés sem (Hála Istennek, mert így megúsztam egy tucat vetélést) és sikerült kideríteni a PCOS-t.
Hármas kezeléssel és gyógyszerekkel minkét terhességem sikeres lett és időben születtek a gyermekeim.
Lehet ez is a háttérben még akkor is, ha már sikerült egy babát kihordanod!
Sajnálom, amin keresztülmész és kívánom ezután a sikert!
Menzesz szerinr 9+3. napon mütöttek, de már amikor vizsgálatokon (6, 7, 8) voltam nem láttak embriót. Múlt héten még növekedett a petezsák, a hcg is. Most kedden 3mm-rel kissebb volt a petezsák és a hcg is elkezdett csökkenni. Szerda este már darabos volt a vérzésem...
Elsõ baba lett volna, de amint lehet újra neki vágunk, nagyon szeretnénk már, hogy bõvüljön a család. Addig meg lehet elmegyek egy kivizsgáltatásra, mert mégegyszer nem akarom átélni, fõleg úgy, hogy abortuszosok vesznek körbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!