Árthat a magzatnak? Veszélyeztetett terhes vagyok, utrogestant szedek. Ma reggel arra ébredtem, h spontán orgazmusom van.
végre valaki! nem vagyok akkor egyedül :)
nem árt, tapasztalatból mondom.... :) de azért ne szexelj :)
Az orvosod mit mondott az orgazmusra nézve? (Házasélet)
Ha nem tiltott le, akkor biztos hogy semmi gond, ha meg le is tiltott, akkor sem tudsz mit csinálni azzal, ami álmodban történt, szóval szerintem ne aggodalmaskodj ezen...
Mi is le voltunk tiltva és nekem is volt. :) Hiába, aki megszokta a jót.... :D
Én mindig figyeltem, hogy van-e esetleg utána görcs, sokáig tartó haskeményedés, de nem volt szerencsére, így nem is aggódtam rajta sokat. Ettől persze nem szegtük meg tilalmat, de ez tényleg olyan dolog, ami ellen nem sokat lehet tenni.
Csatlakozok. Velem is sokszor előfordult, még mindig használom az utrot , de semmi baj nem lett belőle. NYugi!
Erről nem tehetsz, hiába a fizikai önmegtartóztatás, az agyad nem lehet kikapcsolni :-)
Hát ez érdekes, hogy többen vagyunk így ezzel! :o))
A terhességem elején heti 2-3-x is előfordult ez velem, viszont nekem utána mindig annyira begörcsölt a méhem, hogy azthittem lekaparom a falat!
De hála az égnek, nem lett semmi baj (én is veszélyeztetett vagyok, szintén utrogestant szedtem), úgyhogy ne aggódj!
Boldog babavárást!
32h km
Köszönöm mindenkinek a válaszát.:)
Megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!