17 eves vagyok es terhes az oktatomtol. O 27 eves. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Fel eve kezdtem el a jogositvanyt, a viszonyunk akkor kezdodott, mikor vezetni kezdtem tanulni nala tavasszal. Mukodott kozunk a kemia mindig a korkulonbseg ellenere is, de persze a szuleim errol nem tudnak. Tudjak hogy van koztunk valami, de azt nem mondtam el nekik hogy lefekudtunk, mert nagyon elleneztek a kapcsolatunkat. Mindig arrol beszelt hogy kar hogy nem vagyok idosebb, mert felesegul venne es hogy szivesen alapitana mar csaladot, meg hogy varja hogy befejezzem a kozepiskolat. 2 napja lepisiltem egy tesztet es pozitiv lett. Neki nem merem elmondani. Szeretem ot, de mikor osszejottunk, elotte labaltam ki egy 2 eves kapcsolatbol. Erzem hogy neki ez sokkal tobbet jelent, mint nekem. Mit tegyek?! Segitseg!!!
hát pedig ha nem akarod elvetetni akkor el kell mondani neki. ha meg nem akarod megtartani akkor meg a szüleiddel kell beszélni. mikor leszel 18? akkor már vállalhatja a dolgot és el is vehet, nem leszel kiskoru. én mindenféleképp beszélnék velük, miután végig gondoltam mit is akartam. suliból mennyi van még hátra? ha szereted akkor nagyon bánni fogod hogy elveteted.
2014. júl. 16. 17:23
2/15 anonim válasza:
Mielőbb mond el a szüleidnek (anyukádnak), és találjátok ki, hogy mi legyen.
17 évesen nagyon korai még családot alapítani (szerintem), ha szeretnél továbbtanulni, a baba miatt nagyon nehéz lesz, munkát találni meg egy szál érettségivel... na arról ne is beszéljünk.
2014. júl. 16. 17:24
3/15 anonim válasza:
Először a fiúval beszélj.Utána a szüleiddel.
Lehetőleg minél előbb.
2014. júl. 16. 17:30
4/15 anonim válasza:
joo hamar elkezdtel kufircolni :)
hat kislany amit foztel mostmar eszegessed jo etrvagyat! :)
2014. júl. 16. 17:37
5/15 anonim válasza:
Fiú? Férfi, inkább, a kora alapján.
Jaj, kislány... kémia?! Aztán hány leánykával működik még az oktató autójában a kémia?!
Ma feltűnően sok a tiniterhes leányka, aki nem tudja, mit tegyen...
Ha volt eszed gumi nélkül dugni, mert olyan baromira felnőtt nő vagy, akkor tessék szépen ahhoz is felnőni, hogy a szüleid elé állj és dönts! Megtartod, szülsz, de akkor sem biztos, hogy a kémia és a pasi melletted marad. Abortuszra mész és átkéred magad más oktatóhoz. De attól már inkább az autóvezetést tanuld meg!
2014. júl. 16. 17:57
6/15 anonim válasza:
Na figyelj, az a 2 éve s"kapcsolat" egy tinikapcsolat volt ahol két éretlen gyerek járt egymással,felejtsd el mert ez most ezerszer komolyabb dolog. Terhes vagy tiniként egy felnőtt férfitól,mindenképpen le kell mondanod neki,hogy terhes vagy Ő az apja,majd a szüleidnek is,mivel még 18 sem vagy na meg amúgy valószínűleg,még egy jó darabig ők tartanak el.
2014. júl. 16. 17:58
7/15 anonim válasza:
Szia,nem bizti hogy az oktatod esetleg csak veled volt sexualis kapcsolata!!!azt hogh neked mit mond az 1 dolog!!nem bàntàsbol irom,de itt most megtudhatod az igazsàgot,ugyanis terhes vagy,elsönek vele beszėld meg !!!ha abortuszt mondja...hàt akkor ennyit erok amit neked mondott hogy komoly kapcsolat feleseg stb.... de ha orulni fig es azt mondja ok felneveljük akkor ige valoban szeret!!!de nekem eleg furri hogy oktatod...es veled volt sexualis kapcsolata fiatal lehet jol is nez ki...... lehey most fogsz koppani bar ne legyen igazam!!!mindwn fele keppen 1 ha lehet màr ma beszelj az oktatodal hogy mi legye .... mert ha jelentkezni fog a terhesegi tuneteid... a szuleidet nem fogod tudni atrazni!!ö az apa ,es neki tudnia kell erol!!ne huzzd ne halaszd....es csaj uttan uljetek le a szulokrl beszelni 2 en ha valalja a feleoseget...de ha nem sajnos akkor sz@rban vagy nyakig...egyedul kell kialnod a szuleid elott!!!kivànom jol vėgzodjon!!!majd ird meg hogy mi tortenik veled !!
2014. júl. 16. 18:00
8/15 anonim válasza:
Sokadik terhes tinilány vagy ma. Tényleg ennyire unatkoznak a mai lányok?
2014. júl. 16. 18:36
9/15 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy sokat jelentesz neki, minden vezető oktató nőcsábász. :)
2014. júl. 16. 18:53
10/15 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval,előbb neki mondd el és nézd meg a hős szerelmes arcát.Aztán a szüleidnek,mielőbb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!