17 eves vagyok es terhes az oktatomtol. O 27 eves. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fel eve kezdtem el a jogositvanyt, a viszonyunk akkor kezdodott, mikor vezetni kezdtem tanulni nala tavasszal. Mukodott kozunk a kemia mindig a korkulonbseg ellenere is, de persze a szuleim errol nem tudnak. Tudjak hogy van koztunk valami, de azt nem mondtam el nekik hogy lefekudtunk, mert nagyon elleneztek a kapcsolatunkat. Mindig arrol beszelt hogy kar hogy nem vagyok idosebb, mert felesegul venne es hogy szivesen alapitana mar csaladot, meg hogy varja hogy befejezzem a kozepiskolat. 2 napja lepisiltem egy tesztet es pozitiv lett. Neki nem merem elmondani. Szeretem ot, de mikor osszejottunk, elotte labaltam ki egy 2 eves kapcsolatbol. Erzem hogy neki ez sokkal tobbet jelent, mint nekem. Mit tegyek?! Segitseg!!!2014. júl. 16. 17:16
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs neki másik nője, ezt biztosra tudom. Régen is ismertük egymást, nem csak egy futó kaland vagyok neki, minden rendezvényre együtt mentünk, a barátainak is bemutatott már... de ha beszélek vele és örülni fog és kéri hogy tartsuk meg? Én inkább az abortusz felé hajlok, de félek, hogy ő nem így érezne..
2014. júl. 16. 20:37
12/15 anonim válasza:
mivel felnőtt férfi, végzettséggel, munkával, nem lesz annyira nehéz mintha egy korúak lennétek. te szépen leérettségizel, megszülöd a babát, összeházasodtok és baba mellett képzed magad. és persze pikk-pakk felnősz mert gyerek fejjel nem lehet ennek neki állni.
hogy az abortusz felé hajlasz, akkor is meg kell beszélnetek, együtt kell dönteni.
14/15 anonim válasza:
Az én oktatóm is rámhajtott, pedig felesége is van. Ugyan én teljesen elutasító voltam vele, de nem hiszem, hogy nálam próbálkozott be először. Te se hidd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!