Most terhes vagyok?
Nagyon ,nagyon félek.Megvolt a menzeszem,ha terhes lennék akkor max. a 2. hónapba lehetnék.viszont nincs semmi tünete,hogy terhes lennék hányás vagy ilyenek ,de megvan rá az esély.50 kgról felhíztam 55re és ilyen a hasam.17L
szerintetek ez terhes has vagy csak picit meghíztam?
u.i: nem kell hülyének nézni a kérdés miatt csak nagyon félek :SSS
Csinálj gy tesztet, ha esély van rá. Bár ha volt menzeszed akkor kicsi rá az esély. Olyan volt mint szokott? /mert ha nem akkor ugyancsak esélyes./
Tünetnek meg nem feltétlen kell lennie, mert nem mindenkinek vannak tipikus terhességi tünetei.
En a helyedben most elindulnek egy ugyeletes gyogyszertarba,vagy holnap reggel nyitasra odamennek. Az en hasam 12hetesen ugyan igy nezett ki,de nagyon ritka,hogy valaki menstrual terhesen normalisan.
17hkm
ááá. nekem úgy nőtt a pocakom (nem keveset) hogy súlyban nem változtam, iylen korán még nem is kezdenél el hízni. Szerintem szimplán híztál, egy terhesség nem így szokott kezdődni :O
a teszt nem drága, vegyél egyet! szerintem nincs baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!