Miért gusztustalan egy terhes pocak? Ha számodra az, elgondolkodtató. Miért érzel így? Az csak egy has, még csak nem is kövér hanem várandós. Az ellenérzéseid kissé furák.
2014. júl. 14. 21:56
2/16 anonim válasza:
Nem gusztustalan. Miért lenne az??
2014. júl. 14. 21:56
3/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a nagy has a gusztustalan a kérdező szerint, hanem erkölcsi szempontból ízléstelen egy várandós anyukát félmeztelenül fotózgatni (sokan teljesen meztelenül, kézzel takarva a főbb területeket pózolnak). De, szerintem is roppant visszataszító.
2014. júl. 14. 21:57
4/16 anonim válasza:
Szerintem a terhesség magánügy, a terhes has intim dolog, ehhez idegeneknek nem sok köze van.
Egy fotó magánhasználatra érdekes lehet, meg szép emlék, de nyilvánosan eléggé izléstelen, nem maga a tény maitt, hanem mert privát téma.
De ettöl eltekintve is igen sok olyan terhes-has fotó van forgalomban, ahol nemcsak a hasa meztelen, hanem sokszor a melle is, illetve teljesen pucér a nö - ez végképp visszataszító, nem hiszem, hogy éppen egy terhes nöröl kellene aktfotókat forgalmazni.
2014. júl. 14. 22:05
5/16 anonim válasza:
Szerintem neg ez a kerdes undorito.. A kerdezovel egyutt. Szegyelhetne magat..
2014. júl. 15. 11:11
6/16 anonim válasza:
Én itthonra szoktam lefotózni minden héten vagy második héten. Terhesnaplót írok mellé, mit csináltam az adott héten vagy hogyan érzem magam, mennyit híztam stb. Most még nem érdekes de pár év múlva biztos jókat mosolygunk rajta.
Újságba sem hinném h gusztustalan lenne. Ennyi erővel a csontos modelleket is lehetne kritizálni....
2014. júl. 15. 12:30
7/16 anonim válasza:
Vicc, hogy ez gusztustalan sok embernek, persze hogy a csöcsüket, mindenüket kirakják az oké.
2014. júl. 15. 12:49
8/16 anonim válasza:
Csak a tizenhárom éves szüzikék gondolják, hogy a terhes pocak undorító és amíg majd a feleségük terhes lesz nem is kell hozzányúlni. Elárulok egy titkot: akkor is szexelni fogtok vele (nyilván amíg ez orvosilag és egészségügyileg megengedett). A pocak nem intim dolog és teljesen természetes, hogy az ember büszke rá, örül neki. Akit taszít, menjen orvoshoz.
2014. júl. 16. 08:43
9/16 anonim válasza:
Aki meg a #8-as válaszban írt véleményem miatt lepontoz, az megnyalhatja a sarkam. Annyira ostobák vagytok, hogy még a vélemény és egy válasz hasznossága között sem tudtok különbséget tenni, ezért az a vélemény amivel nem értetek egyet, számotokra nem hasznos válasz. Sok sikert kívánok az életben, de egy apró kérésem azért volna (ha már a terhes has úgyis undorító számotokra): ne szaporodjatok. Van elég hülye ezen a világon.
2014. júl. 16. 11:12
10/16 anonim válasza:
9-es: az én 7-es válaszomat is lepontozták, sőt nullára :D már rég nem tőrödök ilyenekkel.
Ha ennyi esszük van, hogy a csöcs, meg a pi*csanadrág oké az újságban, de egy terhes has pfuj...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!