Terhes mostohaanyámat megrúgta a lovam. Ezért elkarják adni de én hiába beszélek a mostohának is hogy ő a felelős a történtekért! Mit tegyek?
7 hónapos terhes mostohanyám szeretett volna villogni egy kicsit a lovammal. Igen ám de én nemm voltam otthon csak apám és ő. Na és elkezdett a karámban fotózkodni vele de ő még egy kicsit se ért a lovakhoz max csak akkor láthatott először lovat mikor idejött hozzánk. Igen ám de a hülye mostohaanyucim nem a fejénél akarta megkerülni a lovat hanem a hátsójánál. Akkor jöttem haza de nem lehet rálátni a lovamra ezért először még nem láttam mi történik. Szépen megkerülné de a lovam valószínű hogy megijedt (van is egy szabály miszerint TILOS a ló mögé menni) és belerúgott egy nagyot. Szerencséje volt hogy csak a karját találták el a patái ami most tiszta lila meg zöld. És az meg elkezdett ordítozni hogy segítség megrúgta a ló, apám odaszaladt, én meg alig bírtam lenyugtatni az amúgy is ijedős lovamat, mert szegény megijedt a nagy ordítozástó (is). Nem a ló hibája volt! Ha a buta egy kicsit is értene a lovakhoz ez most nem történik meg. Mikor lecsitult mindenki akkor apám kijelentette hogy eladjuk a lovat. Kétségbeesetten kérdeztem hogy miért de ő azt mondta azért mert majd nem megölte a gyereket. Na most szedjük össze ez miért szemétség:
1. A ló megijedt ezért rúgott.
2. A mostoha volt a hibás, az én engedélyemet kellett volna először kikérnie hogy bemehessen-e az amúgy is szeszélyes lovamhoz.
3. A lovat a saját pénzemből vettem és abból is tartom el jelenleg.
Hány éves vagy?
Ha 18 felett, és a ló a tied nem adhatják el..
Abszolút igazad van.De ha meg szeretnéd tartani a lovadat, kicsit félre kell tenned az önérzeted. Először is, próbálj beszélni apáddal, úgy, hogy a mostohád nincs ott. Ne vádold a hülye libát, szép szelíden kérd meg apádat, hogy gondolja át még egyszer, mert neked sokat jelent a lovad. És hát te is az ő gyereke vagy.
A mostohádtól meg kérj bocsánatot, esetleg ajánld fel, hogy amit a karja miatt nem tud megcsinálni, abban segítesz.. Tudom, hogy sem te, sem a lovad nem vagytok hibásak, de ezt most a ló érdekében kellene megtenned.
Két hülye felnőtt mellett most neked kell okosnak lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!