Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes mostohaanyámat megrúgta...

Terhes mostohaanyámat megrúgta a lovam. Ezért elkarják adni de én hiába beszélek a mostohának is hogy ő a felelős a történtekért! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 hónapos terhes mostohanyám szeretett volna villogni egy kicsit a lovammal. Igen ám de én nemm voltam otthon csak apám és ő. Na és elkezdett a karámban fotózkodni vele de ő még egy kicsit se ért a lovakhoz max csak akkor láthatott először lovat mikor idejött hozzánk. Igen ám de a hülye mostohaanyucim nem a fejénél akarta megkerülni a lovat hanem a hátsójánál. Akkor jöttem haza de nem lehet rálátni a lovamra ezért először még nem láttam mi történik. Szépen megkerülné de a lovam valószínű hogy megijedt (van is egy szabály miszerint TILOS a ló mögé menni) és belerúgott egy nagyot. Szerencséje volt hogy csak a karját találták el a patái ami most tiszta lila meg zöld. És az meg elkezdett ordítozni hogy segítség megrúgta a ló, apám odaszaladt, én meg alig bírtam lenyugtatni az amúgy is ijedős lovamat, mert szegény megijedt a nagy ordítozástó (is). Nem a ló hibája volt! Ha a buta egy kicsit is értene a lovakhoz ez most nem történik meg. Mikor lecsitult mindenki akkor apám kijelentette hogy eladjuk a lovat. Kétségbeesetten kérdeztem hogy miért de ő azt mondta azért mert majd nem megölte a gyereket. Na most szedjük össze ez miért szemétség:

1. A ló megijedt ezért rúgott.

2. A mostoha volt a hibás, az én engedélyemet kellett volna először kikérnie hogy bemehessen-e az amúgy is szeszélyes lovamhoz.

3. A lovat a saját pénzemből vettem és abból is tartom el jelenleg.

2014. ápr. 20. 09:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell eladni a lovat. A mostohad ne meg menjen a karamba!

Nezd te oda.

2014. ápr. 20. 10:38
 22/34 anonim ***** válasza:
90%

Megdöbbentő, és azért ne haragudj, de apádnak is lehetne egy csöpp esze felnőtt ember létére. Ők voltak a hunyók, mert meg sem fordult a fejükben, hogy valami baj történhet, és mivel gyávák beismerni, hogy hibáztak, ezért most ezt rajtad akarják leverni, mert a te lovad. Vagy ha más lova lett volna, akkor apád másnak a lovát is eladja?

Szerintem ülj le apáddal kettesben, beszéld meg vele, hogy ne téged akarjon ezért büntetni mert nem a te hibád, nem te tehetsz róla, és te is ugyanúgy a gyereke vagy. És a mostohaanyád megkérdezhette volna, hogy mit hogyan kell egy lónál, ha már nem ért hozzá.

2014. ápr. 20. 11:11
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem olvastam végig a válaszokat, de az apád egyenesen behódol a mostohádnak.Mi az, hogy fotózkodik és nem tudja,hogyan kell bánni ilyenkor a lovakkal és oda mer menni.Ezért kell eladni a lovat?legközelebb téged fog kiturni a házból lehet, hogy te is utban leszel?Ulj le õszintén beszélgess el az apáddal.
2014. ápr. 20. 11:19
 24/34 anonim ***** válasza:
78%

én tökéletesen megértem a lovat, egy hülye p.csa idejön, és vakuzik meg visítozik a hülye telefonjával, csak hogy a tróger barátnői előtt ő valaki legyen a facebookon

mond meg apukádnak, hogy a mostohaanyád menjen a levesbe, ha annyit se tud, hogy más tulajdonához nem nyúlunk

2014. ápr. 20. 11:41
 25/34 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen ő a hibás, ha terhes, ha nem. Ki az a nulla intelligenciájú élőlény, aki hátulról kerüli meg a lovat, amikor azt már az óvodás gyerek is tudja, hogy a paci bizony megrúg... Ennyi ésszel hogyan fog mégis gyereket nevelni, úristen.
2014. ápr. 20. 12:01
 26/34 anonim ***** válasza:
76%
a ló a te neveden van? ha igen, tök mindegy hány éves vagy, a tiéd és nem adhatják el...
2014. ápr. 20. 14:14
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom, a lónak vannak valamilyen iratai (oltási könyv, vagy valami) Ha ott te vagy feltüntetve tulajdonosnak, apád csinálhat, amit akar, de ha a lovat eladja feljelentheted lopásért. Tökmindegy, hogy kis- vagy nagykorú vagy. Anyukád nem tudna segíteni?
2014. ápr. 20. 15:13
 28/34 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mire jutottatok!
2014. ápr. 20. 17:02
 29/34 anonim ***** válasza:
66%

Utálom az ilyen gerincet nélkülöző egyedeket, mint az apád, már ne haragudj, aki a saját gyereke elé helyezi az új nőjét. A mostohaanya volt egyértelműen a hibás, ő sodorta bajba a gyereket, nem a ló. Ezt nyugodtan elmondhatod apádnak is.

Mellesleg ha a te neveden van a ló, akkor nem adhatják el legálisan. Ha mégis megteszi, feljelentheted nyugodtan lopásért. (én meg is tenném)

2014. ápr. 20. 17:28
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Most nincsenek itthon de a ló az én nevemen van! Akkor valóban megszívták mert ha el merik adni nekem tök mindegy ők kicsodák feljelentem őket. Ezt közlöm is velük! Az én lovam és megfogom védeni akármi is történjen!
2014. ápr. 20. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!