Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha nem tudom kié...

Mit tegyek, ha nem tudom kié a gyerekem?

Figyelt kérdés
4 éve élek házasságban amiben nem működik a szex. Nem volt betervezve, de hirtelen 2 másik férfi is akadt akivel együtt volam úgy. Ezek között 1-1 hét telt el, tehát a férjem és a két másik is lehet az apa. Mit tennétek a helyemben? Vetessem el titokban, vagy tartsam meg? Ha nem férjemé, rögtön kiderülne, mert a másik két férfi szőke hajú kék szemű, mi a férjemmel barnák vagyunk...
2014. márc. 5. 12:39
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu kérdés és direkt veszekedést akarsz
2014. márc. 5. 14:23
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Öhm...biztos én vagyok helikopter, de magyarázd ezt meg:

"nem működik a szex" - a férjeddel. Ezért keféltél félre. Tehát, ha nem fekszel le a férjeddel, akkor hogy lehet, hogy ő is benne van a lehetséges apajelöltek között?!

A két pasi között telt el 1-1 hét, vagy a férjed, eltelik egy hét, unalmas a szombat este, félredugsz, a kövi szombat is uncsi, akkor lefekszel egy másik férfival, és mindegyikkel védekezés nélkül?!

Ha nem akartatok gyereket a férjeddel (mert ez nem tervezett terhesség ugyebár), hogy a fenébe védekeztetek? Gumi, egyebek? Ha férjed farkára húzol gumit, két idegen hapsiéra meg nem? Hogyan magyarázod meg a férjednek, hogy nem szexeltek, de gyerek lett belőle?! Mert Szűz Mária nem te vagy, az már biztos....

Nagyok az ellentmondásaid...

2014. márc. 5. 15:23
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
29 hetes vagyok, a férjem ugyanúgy kíván, nem vagyok féltékeny a nem terhes nőkre... 4 lg-t híztam, 47.5 ről indultam. Elvagy te tévedve kérdező, de az szent, hogy egy r.hadt nagy luv.ya vagy ;)
2014. márc. 5. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!