Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha nem tudom kié...

Mit tegyek, ha nem tudom kié a gyerekem?

Figyelt kérdés
4 éve élek házasságban amiben nem működik a szex. Nem volt betervezve, de hirtelen 2 másik férfi is akadt akivel együtt volam úgy. Ezek között 1-1 hét telt el, tehát a férjem és a két másik is lehet az apa. Mit tennétek a helyemben? Vetessem el titokban, vagy tartsam meg? Ha nem férjemé, rögtön kiderülne, mert a másik két férfi szőke hajú kék szemű, mi a férjemmel barnák vagyunk...
2014. márc. 5. 12:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

"Mert a nagy hasammal mutatkozni.." "Hátha jól kijönnénk.."

Igazi anyának való példány vagy..

2014. márc. 5. 12:52
 12/43 anonim ***** válasza:
87%

Reméltem,hogy csak vicc ez a kérdés...

Nevetséges, hogy milyen nők vannak... Legalább a védekezésre gondolnátok a nagy eszetekkel...

2014. márc. 5. 12:53
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Troll.
2014. márc. 5. 12:53
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Most esett le hogy kamu. Ha pedig mégsem, jelentkezz még ma abortuszra mert neked nem kéne szaporodnod..
2014. márc. 5. 12:55
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ma csak négy órád volt a suliban?
2014. márc. 5. 12:57
 16/43 anonim ***** válasza:
90%

Mit tegyél? Ezzel a helyzettel sokat már nem lehet, mert ha csak nem citálsz az apasági teszt elvégzésének helyszínére 3 pasit egyszerre, sose derül ki.

A helyes út az lenne, /ez nem fog működni, mert kell hozzá gerinc/ ha odaállnál férjed elé, elmondanád az igazat, és szépen közösen eldöntenétek a neked járó két nagy maflás után, hogy mi legyen.

A jövőben meg azt tanácsolnám, hogy kicsit kisebb r..banc legyél, így nem fog előfordulni még egyszer, hogy hátha ki kell jönnöd valakivel. Így beszélni egy születendő babáról édes Istenem.

2014. márc. 5. 12:57
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Most elképzeltem ahogy szendvicsben nyomja őt két Terence Hill.
2014. márc. 5. 12:58
 18/43 anonim ***** válasza:

jelzem neked: egy néger párnak fehérbőrű, kékszemű gyereke született.. elvégezték a dns tesztet és se kórházi csere se megcsalás nem történt.

vicces ez a természet..

2014. márc. 5. 12:58
 19/43 anonim ***** válasza:
A gyerek a nagyszülőkre üt inkább vissza. Amugy én szőke hajú kék szemű vagyok, anyám, barna haj kék szem, apám fekete haj barna szem.... Ti barnák vagytok, pont hogy lehet kék szemű szőke hajú gyereketek. De lehet rád fog hasonlítani. Egy kicsit olvass már utána a genetikának és az öröklődésnek...
2014. márc. 5. 13:01
 20/43 mantis religiosa ***** válasza:
21%

Semmiképp ne vetesd el. Családban fel tudod nevelni, lesz értelme az életednek.

Szerezz be mindkét szóba jöhető apától DNS mintát, aztán irány a labor. Ha úgy is te neveled fel, nyugtasd meg őket, nem a gyerektartás miatt akarod kideríteni.

2014. márc. 5. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!