Anyám rossz anyának tart mert próbálom nevelni a gyerekem?
1. Miért kell egy 3 évesnek odaadni a telefont?
2. A kiabálás nem nevelési módszer.
3. Ha csak mindezek után küldted büntibe, az régen rossz. Rögtön az első nemkívánatos cselekedete után kellett volna. Egy 3 éves nem érti, hogy most a két órával azelőtti tettéért kap büntetést...
Nem vagy rossz anya, csak nem vagy toppon a nevelésben.
De azért tudnod kellene: "Kés, villa, olló...".
Még van három éved, hogy rendre tanítsd a srácot.
Minden rosszasága után elküldtem büntetésbe.
Azért adom oda mert nem hinném azt hogy fél órát játszik a telefonnal még bármilyen baja lenne tőle.
Magadra vess.
3 évesnek nem adunk játszani se mobilt, se laptopot, se bankkártyát.
Hány évesen szültél, 14??
Nagyon éretlen vagy és igazságtalan voltál a gyerekkel.
3 évesen még nem tudja felfogni, hogy egy laptopnak mennyi az értéke. Elrontja, aztán még meg is bünteted a te felelőtlen viselkedésed miatt?
Anyukádnak teljesen igaza van.
Te nem neveled a gyereket, hanem következetlenül viselkedsz.
Te mégis mit képzeltél? A 3 éves mit fog csinálni a mobillal telefonálni?És mit fog a laptoppal intenetezni?
Persze,hogy ütögetni fogja és földhöz vágni,hiszen nem olyan színes és érdekes dolgok,mint a játékai nem is érti minek kell neki vele a színes játékai helyett ezekkel "játszani".
Mikor az enyém volt 3 éves,az ilyen dolgokat olyan magasra tettem,nehogy elérje,nem még odaadom,aztán nem értem miért nem telefonál és internetezik vele.
Szegény gyerek,aztán még a korosztályának megfelelő normális reakciójáért még bűntetik is:(
# 8/8
A volánhoz is odaülteted? Mert igaz, hogy egy-két fának neki fog menni, de hát így tanul...
Ugyan már, telefont, laptopot kezelni bőven ráér oviban, kisiskolás korban megtanulni, mikor már vigyázni is tud, és képes jobban felfogni a dolgok működését.
3 évesen még bőven elég volna ezek helyett a kemény lapú mesekönyv - és akkor kevesebb kis funkcionális analfabéta nevelődne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!