Miert vagyok ilyen? Ujabban feltunesi viszketegsegem van de nagyon es ha nem figyelnek ram bedurcizok. Amikor ezt eszrevettem probalom magam vissza fogni de nagyon rossz (? )
Figyelt kérdés
Plusz ha valami bajom van nagyon hisztis leszek es ha a haverom vagy baratnom egy rossz szot szol vagy valami egybol felkapom a vizet es utok.Pedig nagyon aprosag... Es ha nem az van amit en akarok robbanok. Egy szornynek erzem magam:( Nem tudom mi utott belem mostanaban..valtoztatni szeretnek de nehez:s
16/L
2013. dec. 6. 22:23
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a hormonok teszik, de az sem kizárt, hogy valamilyen teljesítménybeli, testi, lelki problémát próbálsz kompenzálni.
2/3 anonim válasza:
hisztizzünk együtt
először is kössünk bele a cetbe pesten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!