Anyám rossz anyának tart mert próbálom nevelni a gyerekem?
Jó sok okos ember van itt...
Anya is mindig odaadja a 3 és fél éves húgomnak a telefont, kikapcsolva, mert kéri, szereti nézegetni stb. Persze néha ledobja, de ez van. Ha nagyon fontos a telefon, nem kell a kézébe adni. De csak anyuka döntse el. Géphez mi nem raktuk még, de már ő is sikeresen szétverte a laptopom billentyűzetét... Amiért én anyát szidtam le, mert vihettem megcsináltatni. Persze utána anya odavitte a géphez tesót megmutatta neki és elmagyarázta, hogy ilyet tenni csúnya dolog. Megértette, elszégyellte magát. Gyümölcslevet nekünk a hófehér szőnyegre locsolt ki, valami málna volt, szép piros. Anya egyből betette az ágyba és elbeszélgetett vele, hogy ez nagyon gonosz dolog volt. Nálunk így megy ez. Megérti, ha beszélünk hozzá.
Tény, vigyázni kell a cuccra, de ha te adod a kezébe a telefont, ne legyen ő a hibás, amiért eldobja. A többiért persze ő felelős. Meg kell tanulnia már most, mit szabad és mit nem.
# 22/22
"Nézd, kisfiam, ez pedig itt az atombomba kioldógombja..."
meg a jóféle háztáji pájinka
esetleg egy mariskát is elszívhatnának közjóban... persze csak ha a gyereket érdekli
25/26
Pontosan!
Mi is úgy nőttünk fel, hogy meg voltak határozva dolgok, amik 'a nagyoknak valók'. És nem volt hátrányunk belőle. Nem okoztunk kárt magunkban, vagy a szüleink értéktárgyaiban.
Kedves 75%-os!
Ahogy látom eme magasröptű,nagyon megalapozott vélemény nyilvánításodon kívül segítséget mintha te sem adtál volna.
Kíváncsian várjuk a segítségedet,mi hormonzavaros kismamák,megcsalt nők és klimaxos nagymamák.:D
Ó emberek, miért kell mindent túlgondolni?
Írtam, hogy ami érdekli a kicsit, azt meg kell mutatni neki. Nem azt, hogy minden adjunk a kezébe mi. Elég baj, ha egy óvszert vagy házi pálinkát meglát a kicsi és meg akar nézni. Itt lehet gondolni a kocsiban a kormányra, telefonra, távkapcsolóra és egyéb ilyenekre. Nem kell atombombát, vibrátort és ilyeneket a kezébe adni. De ha szemmel láthatóan meg akarja fogni a telefont, hát tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!