Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha nem tudom kié...

Mit tegyek, ha nem tudom kié a gyerekem?

Figyelt kérdés
4 éve élek házasságban amiben nem működik a szex. Nem volt betervezve, de hirtelen 2 másik férfi is akadt akivel együtt volam úgy. Ezek között 1-1 hét telt el, tehát a férjem és a két másik is lehet az apa. Mit tennétek a helyemben? Vetessem el titokban, vagy tartsam meg? Ha nem férjemé, rögtön kiderülne, mert a másik két férfi szőke hajú kék szemű, mi a férjemmel barnák vagyunk...
2014. márc. 5. 12:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Nem attól leszek jó anya, hogy minden babakocsiba bebámulok könnyes szemmel. Én igenis sajnálom a terheseket, mert látszik, hogy minden nem terhes nőre féltékenyek.

Én biztos is, hogy h megtartom, el fogok utazni amíg újra formába nem hozom a sziluettet.

2014. márc. 5. 13:05
 22/43 anonim ***** válasza:
27%

"jelzem neked: egy néger párnak fehérbőrű, kékszemű gyereke született.. elvégezték a dns tesztet és se kórházi csere se megcsalás nem történt."

Ez kamu, vagy nem tanultál biológiát. De egyébként a szemszín öröklésénél a barna a domináns gén, tehát ha neked két barna szemed van, akkor vagy két barna kromoszómát örököltél, tehát csak barna lehet a gyerek szeme, vagy egy barna és egy kék kromoszómát örököltél, ebben az esetben 50-50 % a gyerek szemszíne, de ez rajtad áll. Szóval, ha anyud apud kékszemű, akkor onnét csak kéket hozhattál, tehát van min izgulnod. Ha barnák, akkor túlzottan nem.

Szóval, ha ez nem kamu, akkor állj szépen oda a férjed elé, és mondd el, hogy mi a helyzet.

2014. márc. 5. 13:09
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

"Én igenis sajnálom a terheseket, mert látszik, hogy minden nem terhes nőre féltékenyek."

Te nem vagy normális! Novemberben születtek az ikreim és életemnek a második legboldogabb időszaka volt, amíg vártam őket! A legboldogabb azóta van, hogy itt vannak velem! Senkivel nem cseréltem volna! Igen híztam 8 kilót a terhességem alatt na és? Csini kismamának tartottam magam, karácsonyra semmi túlsúly nem volt már rajtam.

Mondj kérlek bármit ami miatt irigykednem kellett volna egy nem terhesre!

2014. márc. 5. 13:13
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Oké kamu :D Idióta kérdező látszik hogy nem vagy leterhelve a suliban.
2014. márc. 5. 13:13
 25/43 A kérdező kommentje:
Például ki kíván meg egy terhest? Hogy tudsz flörtölni, vagy hogy esik ha férjed megkíván más nőket, mert neked már anya kinézeted van? Én csak kimondom az igazat, amit ti nem mertek.
2014. márc. 5. 13:17
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

el fogok utazni amíg újra formába nem hozom a sziluettet.

Küldőd rendbe tudod hozni, kár, hogy a belsőddel semmit sem tehetsz. Ha kamu, ha nem.

2014. márc. 5. 13:18
 27/43 anonim ***** válasza:
anya kinézet? ja mert amúgy minden nő dögös szupermodell, de ha szül, akkor bálna lesz? nem a gyerekre kell fogni az igénytelenséget!
2014. márc. 5. 13:20
 28/43 anonim ***** válasza:
93%

"Például ki kíván meg egy terhest? Hogy tudsz flörtölni, vagy hogy esik ha férjed megkíván más nőket, mert neked már anya kinézeted van? Én csak kimondom az igazat, amit ti nem mertek."

Engem leginkább a férjem kívánt terhesen, más meg mondjuk nem érdekelt, bár kaptam ajánlatokat az utcán.

Minek flörtöltem volna? Hisz van egy férjem akitől terhes voltam, nekem csak ő kellett és kell azóta is, tény nem feküdtem le a férjem mellett másik két pasival, mint te!

Nem kívánt meg más nőket! Engem kívánt terhesen is:) Velem sexelt rendszeresen.

Tudod attól, hogy neked félre kell kefélned, mert a férjed nem elégít ki, attól még nem ez az általános!

2014. márc. 5. 13:23
 29/43 anonim ***** válasza:
93%

"Hogy tudsz flörtölni,"

Elárulok egy borzasztóan nagy titkot, de csak neked. A normális emberek büszkék a terhességükre, büszkék rá, hogy anyává válnak. A férjeik meg büszkék rájuk, amiért az ő gyereküket hordják. Eszük ágában sincs flörtölgetni.

2014. márc. 5. 13:24
 30/43 anonim ***** válasza:
93%

"Például ki kíván meg egy terhest? Hogy tudsz flörtölni, vagy hogy esik ha férjed megkíván más nőket, mert neked már anya kinézeted van? Én csak kimondom az igazat, amit ti nem mertek."

35 hetes vagyok, húsz kilóval több, mint alapból, és a férjem hetente többször megkíván:))) Mi oka lenne, hogy másnál keresse a boldogságot? Csak egyszer látnám meg, hogy mással flörtöl, amíg én az ő gyerekét hordom ki!!

UI: amióta férjnél vagyok nem flörtölök, se terhesen, se anélkül. Minek, ha egyszer hozzámentem az igazihoz?

Ha te nem így gondolkodsz, mégis miért nem válsz el tőle? Szerencsétlen pasi jobbat érdemelne. Már ha ez az egész nem kamu.

2014. márc. 5. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!