Mit tegyek, ha nem tudom kié a gyerekem?
Figyelt kérdés
4 éve élek házasságban amiben nem működik a szex. Nem volt betervezve, de hirtelen 2 másik férfi is akadt akivel együtt volam úgy. Ezek között 1-1 hét telt el, tehát a férjem és a két másik is lehet az apa. Mit tennétek a helyemben? Vetessem el titokban, vagy tartsam meg? Ha nem férjemé, rögtön kiderülne, mert a másik két férfi szőke hajú kék szemű, mi a férjemmel barnák vagyunk...2014. márc. 5. 12:39
3/43 anonim válasza:
Gondolom, nehezen nezel most tukorbe...
4/43 anonim válasza:
Valld be a férjednek és neveld fel a gyereket. Ha megteheted. Mellesleg ha ti barnák vagytok, attól még lehet kék szemű a gyerek. Fordítva már nem.
5/43 anonim válasza:
Én a helyedben vagy elhagynám a férjemet, hogy legyen nélkülem boldog és felnevelném egyedül, vagy elvetetném a gyereket.
6/43 anonim válasza:
Az hogy nem a ferjede lenne nem derulhetne ki mert attol hogy ti barnak vagytok nem muszaly a ti genjeiteket orokolnie a picinek,szoval lehet a ferjed is az apa attol hogy nem barna haju,szemu baba lenne. Ezt neked kell eldontened hogy el-e veteted,en nem lennek ra kepes,egy uj eletrol van szo......rajtad mulik
8/43 anonim válasza:
Gondolod, hogy a nőt érdekli a férje boldogsága? Ugyan. :)
Egyébként hacsak nem fekete faszival fekszel le, akkor nem fog kiderülni csak a kinézet alapján.
9/43 anonim válasza:
......ha nem mukodik a szex akkor miert nem keresel magadnak olyan part akivel minden stimmelne? A picit szerintem tartsd meg,o nem tehet semmirol.....
10/43 A kérdező kommentje:
Ciki vagy sem, nagyon jól esett nekem. Fel tudnám nevelni, de eddig sosem gondolkodtam abban hogy szüljek egyszer.
Mert nagy hssal mutatkozni, stb. De most elgondolkodtam, hátha jól kijönnénk a gyerekemmel.
2014. márc. 5. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!