Mit tegyek, ha nem tudom kié a gyerekem?
terhesség során 9 kg normális, baba sulya, viz, lepény stb. stb.
én most vagyok a 32. hétben, de eszembe nem jutna irigyelni senkit, inkább azt érzem, hogy engem irigyelnek, amiért én terhes vagyok és sokaknak ez még nem adatott meg, vagy éppen már nem adatik meg.
hogy flörtöl egy terhes nö??- remélem sehogy! a férjem meg igyis ugyanugy kiván, és nem hiszem, hogy a fejében az járna, hogy az áruházban mellettünk elhaladonak, de kerek feneke van.... ugy látszik van akiknél még nagy hassal is müködik a szex, nálatok meg terhesség és gyerek nélkül sem.
# 22/27
Képzeld nem kamu, a gyereken amúgy látszódnak az afro vonások (széles orcimpa stb) annyi hogy a bőrszíne fehér. Genetikusok azt nyilatkozták hogy előfordulhat hogy mintkét szülő felmeneői között volt fehérbőrű és az ezekért felelős gén így most erősödött fel.
De olyan is előfordult már hogy a félvér szülőknek született ikerpárjuk melyből az egyik fekete a másik fehér lett:
És a tudósok is azt mondják kb egy a millióhoz az esélye ennek, nem azt hogy lehetetlen..
Ha így vélekedsz a terhességről, akkor inkább vetesd el, mert szerintem nem akarod igazán. Igen is a nők büszkék a terhességükre, legalábbis ez az általános és egészséges tendencia. Te még hódítani szeretsz, nem vagy megérve az anyaságra.
Ha megtartod, muszáj vallanod, nem fogsz tudni a tükörbe nézni, amikor a férjed azt hiszi, hogy a saját gyerekét dajkálja. Egy életed hazugságban kell leélned. Kell ez neked? Inkább ess túl egy nagy veszekedésen, vagy nehéz döntésen: Vallasz, vagy elvetetsz!
Te, engem a férjem még jobban kívánt, mikor terhes volt, rendben volt a szexuális életünk, nem fordult más nők után sem előtte sem akkor. Én meg nem néztem senkire sajnálkozva, kivirultam, 58 kg voltam terhesen is, ha hátulról láttál meg sem mondtad volna, hogy mekkora hasam van. Csíkjaim nem maradtak, a mellem nem lóg, nem is látszik, hogy gyereket szültem... szóval ezek az általánosító dumák...
Egyébként meg vetesd el szerintem. Nem érdemel meg téged.
"Én nem akartam senkit felidegesíteni, de furák vagytok. A nőiességemet élem meg, amit szülés után nem lehet."
ÉN szülés után sokkal jobban megéltem a nőiességemet. És annál nagyobb bókok sosem hallottam, minthogy mindenki azt mondta, hogy meg sem látszik rajtam, hogy pár hónapja szültem egy gyereket. 100%-ig nőnek éreztem magam, külsőre is, belsőre is, és boldoggá tett, hogy tudtam teljesíteni azt, ami egy nő "feladata".
Amit a hetes ( 7 ) meg még páran mondanak, jogos. Csak akkor maradj vele ( mindegy hogy elveteted-e vagy nem, mert a gének elég furán is "összejöhetnek" ), ha garantálni tudod, hogy ez az első és utolsó alkalom. Ne tedd tönkre az életét, hadd elmenni, mert úgy még van neki is esélye új életet kezdeni. Részemről azt mondom, hogy ennek sem kellett volna megtörténnie(, de ha ilyen buta és felelőtlen voltál, hogy megcsaltad, védekezés nélkül, akkor tedd amit javasoltam ).
Amúgy ha nem ez az igazi kapcsolat, akkor miért vagy mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!