Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégsincs felfújva a H1N1?

Mégsincs felfújva a H1N1?

Figyelt kérdés
Hallottátok a 3 kismamit? Hát most rendesen beparáztam! Még az első harmadban vagyok és már magam sem tudom mit tegyek! Vállaljam e az oltást vagy ha elkapom mindkettőnknek baja lehet!!! Lerágott csont ez a téma számomra is! EDDIG! De most hajlok az oltásra, ti( akik nem vagytok oltva)? És hány hetesek vagytok?
2009. nov. 28. 21:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 anonim ***** válasza:
90%
Én ahogy terhes lettem rögtön nézettem toxoplazmát!Szerintem azt nagyon sokan ismerik,főleg akinek állatai vannak ,és ami a lényeg,hogy ha toxoplazmás vagy akkor is minden gond nélkül is kikezelhető(ha időben kiszűrik)!Igen,sok betegség van,de hála istennek sok megoldás is!Toxoplazma ellen vérvétel és ha pozitív akkor antibiotikumos kezelés,h1n1 ellen oltás!
2009. nov. 29. 19:47
 72/133 anonim ***** válasza:
29%
én sem adoznék a komunistáknak
2009. nov. 29. 20:18
 73/133 anonim ***** válasza:
100%

A három lélegeztetőn lévő kismama családja most az orvosoknak, nővéreknek "adakozik". Az sokkal jobb!

A toxoplazmát össze sem lehet ezzel hasonlítani. Amikor terhes lettem és elkezdtem olvasgatni a neten, az első vizsgálatok között volt, amit javasoltak, akkor is, ha nincs állatod. Utána a védőnő is mondta...ill.antibiotikummal kezelhető, ha felismerik.

Nagyon sajnálom, hogy nektek nem mondta a védőnő (2 válaszolónak írtam)ez az ő feladata lett volna. Sajnos sokszor pont azok kapják el, akinek soha nem volt állat a környezetében.

2009. nov. 29. 21:35
 74/133 anonim ***** válasza:
72%
És ha nem is H1N1től vannak az intenzíven. Mert én legutóbb azt olvastam a kezelőorvostól, hogy attól hogy bennük van a vírus még nem biztos hogy összefüggésbe hozható ez az állapotukkal. Egyébként most mondta az egyik orvos ismerős hogy náluk meg három oltott van az intenzíven.
2009. nov. 29. 22:48
 75/133 anonim ***** válasza:
70%
csak ezt ugye nem verik nagy dobra, ártana az üzletnek...
2009. nov. 30. 00:01
 76/133 anonim ***** válasza:
48%
Most jönnek a hozzáköltött sztorik....Intenzíven az oltás miatt!Senki nincs intenzíven az oltástól!!!!
2009. nov. 30. 07:51
 77/133 anonim ***** válasza:
48%
Különben meg milyen üzlet?Gondolkodj már egy kicsit!Mi az üzlet? A megelőzésre fordítani 10-15000ft-ot vagy a 2000 forintos vakcina ami ingyenes sok embernek.(terhesek,általános és középiskolások,betegek..)A megbetegedés után otthagyott pénzről a patikákban még nem is beszéltem!Hagyjátok már abba ezt a sok összeesküvés elméletet,hány betegnek kell még lennie életveszélyben,hogy elfogadjátok a vírus igenis veszélyes!!
2009. nov. 30. 07:56
 78/133 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 7:51-es sajnos ki kell ábrándítsalak, egy kollégám rokona megbetegedett az oltást követően és az intenzíven kötött ki. Pedig már elvileg megvolt a védettsége az oltást követően. Nem muszáj elhnni, de így volt.
2009. nov. 30. 09:21
 79/133 anonim ***** válasza:
53%
Nem ábrándítottál ki.Jobbulást kívánok neki!
2009. nov. 30. 09:40
 80/133 anonim ***** válasza:
100%

Európában ÉVENTE 40.000-en halnak meg a normál influenza vírustól.

Eddig oltattál? Ezek a hírek nem aggasztottak eddig (az évi 40.000 halott)?

Akkor most sem kell oltatnod.

Ha eddig is aggasztott az influenza vírus, akkor oltass most is, de ebben az esetben évente oltattál eddig is.

2009. nov. 30. 10:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!