Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégsincs felfújva a H1N1?

Mégsincs felfújva a H1N1?

Figyelt kérdés
Hallottátok a 3 kismamit? Hát most rendesen beparáztam! Még az első harmadban vagyok és már magam sem tudom mit tegyek! Vállaljam e az oltást vagy ha elkapom mindkettőnknek baja lehet!!! Lerágott csont ez a téma számomra is! EDDIG! De most hajlok az oltásra, ti( akik nem vagytok oltva)? És hány hetesek vagytok?
2009. nov. 28. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/133 anonim ***** válasza:
79%

azért arra kiváncsi lennék hogy a 3 kismaminak ( sajnálom őket és jobbulást kívánok Nekik) van e valami egyéb betegsége.

Utólag eddig mindig kiderült valami egyéb kórság is súlytotta az eddig meghalt embereket. a legutóbbi transzplantált volt. No komment.... a gyerek aki 8 éves volt születése óta tüdőbeteg. aki előtte halt meg az meg sokszervi elégtelenségben szenvedett...

2009. nov. 28. 21:38
 2/133 A kérdező kommentje:
ja ja, erre én is kíváncsi lennék! De ki tudja megtudjuk e!
2009. nov. 28. 21:41
 3/133 anonim ***** válasza:
22%
nagyon beoltasd magad terhesen, tudod hogy 20szor annyi higany van ben mint szabadna... inkéább vigyázz hogy el ne kapd
2009. nov. 28. 21:47
 4/133 anonim ***** válasza:
82%

20 hetes vagyok. A 12. hétig nem akartam beoltatni magamat semmiképpen, mert a baba fejlődési rendellenességei ez időig alakulhatnak ki. Ugyanakkor féltem is, mert magas láz is okozhat fejlődési rendellenességet (az összes fejl. rend. 6%-ért a láz felelős). "Szerencsére" az egész napos hányinger és hányás megakadályozta, hogy közösségbe menjek, így nem kaptam el semmilyen fertőző betegséget.

A magas láztól és a szövődményektől most is félek, mégpedig jobban, mint az oltás szövődményeitől. Ezért úgy döntöttem, hogy a jövő héten beoltatom magamat. Csak így leszek nyugodt, hogy mindent megtettem a kicsikémért.

2009. nov. 28. 21:50
 5/133 anonim válasza:
44%
Hát az emberi hülyeségnek nincs határa, te mi a szart tudsz a higanyról, meg hogy mennyi van benn, és hogy ártalmas-e? Ez a 10millió orvos/vegyész országa. Feltétlenül oltasd be magad, ne higgy a hülyéknek!
2009. nov. 28. 21:53
 6/133 anonim ***** válasza:
57%

Ja, még annyi: olyan nincs, hogy vigyázz, el ne kapd. Ez a betegség mindenkinek új, tehát aki találkozik vele, az EL FOGJA KAPNI. Ennyi, meg egy bambi. Nem az a kérdés, hogy elkapja-e, hanem az, hogy mikor.

És ha elkapja, akkor jön a többnapos, magas láz... Aki nem terhes, az maximum egy hét táppénzt kockáztat azzal, hogy nem oltatja be magát, de aki terhes, az a magas láz miatt vetélést, fejlődési rendellenességet, koraszülést kockéztat, plusz ezeket a szövődményeket. Ez mind tény.

Lehet választani, hogy oltatsz vagy nem oltatsz. De herótom van azoktól, akik le- illetve rábeszélni akarják a többieket, mert ők aztán tudják! Mások helyett ne döntsünk már...

2009. nov. 28. 21:54
 7/133 anonim ***** válasza:
70%

Bár én most nem vagyok terhes, de én még mindig nem oltatnám be magam. Sok mindent mondanak, mindenféle eszközökkel próbálják rávenni az embereket, hogy vegyék a vakcinát, de hogy ebből mennyi igaz???

És hol van itt járvány???? Én 1 embert se ismerek, aki beteg lenne.

Arról bezzeg nem beszélnek, hogy milyen mellékhatásai voltak az injekciónak. Az ÁNTSZ-es nő is "elszólta" magát, hogy 1 hónapig figyelik, hogy van-e mellékhatás. És ha 1 nappal ezután történik valami, akkor arról már nincs is adat?

2009. nov. 28. 21:54
 8/133 anonim válasza:
59%
Nem értem miért kell ennyire fosni egy oltástól. Én abban az oktatási intézményben kaptam meg ahova járok, több társammal együtt pár napja. Eddig semmi bajom nem lett. Szerintem ez csak hozzá állás kérdése pl. aki vonakodva oltja be magát az lehet tapasztal később tüneteket, mintsem az aki nem is foglalkozik vele...
2009. nov. 28. 21:55
 9/133 anonim ***** válasza:
78%
21:55-ös: azt is kérdezhetnénk, hogy mit kell ennyire fosni egy influenzától?
2009. nov. 28. 21:58
 10/133 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi kiben mit élesztett fel ez az eset?!?! 16. hétig a gyerekorvosom nem ajánlja, a nőgyógyom meg röhögve legyintett: ne aggódj mondattal!! Na mi a szar van most!
2009. nov. 28. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!