Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megjött.5 nap késés után...

Ma megjött.5 nap késés után és 2 + teszt után. Ilyenkor mi van? Mégsincs baba?

Figyelt kérdés

Volt már vetélésem, az darabos volt (nagy darabokkal), most nincsenek benne darabok, vagy legalábbis én nem láttam, nem görcsölök, 2 napja van meg, tegnap csak menzis érzésem volt ma meg már az sincs. Színre normális, mennyiségre is normálisnak mondanám. Van még esélyem hogy megmaradjon a baba ha ott van? Volt már valaki így ilyen menzivel terhes?

Légyszi írjatok!

2008. aug. 15. 17:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az étvágytalanság, az émelygés és a szédülés megvan, a cicim nem fájt és most sem, most csak akkor egy kicsit ha leveszem a melltartót és néha viszket meg bizsereg, érzem hogy vannak.
2008. aug. 15. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz kérdés, mert elvileg a terhesség alatt nem szabadna menstruálni, legfeljebb folyás-szerűen.

Esetleg összejött a fogamzás de a beágyazódáshoz szükséges dolgok nem, így megindult a mensi:( Az viszont érdekes, hogy a teszt pozitív. És hallottam olyat is, hogy simán megvolt a mensi, miközben élt a terhesség.

Szerintem várjál pár napot, aztán ismét tesztelj!

Kitartást! Szorítok

2008. aug. 15. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Hát remélem hogy pár nap múlva is + lesz! Aztán jövöhéten elmegyek dokihoz, hátha.... A remény hal meg utoljára. :(
2008. aug. 15. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is átestem egy ugyan ilyen helyzeten.3 teszt poz. és mégsem találtak az uh-on terhességet.

Az előző válaszolóhoz csak annyit,hogy a tesztet nem érdemes megismételni ha már pozitív volt, mert ha vetélés volt akkor is még 3 hétig pozitív marad.

Szerintem elindult nálad a terhesség de nagy valószínüséggel megszakadt.Mivel nem rögös a vérzésed ez menstruációra utal.Ezt mind átéltem és saját tapasztalatból nyilatkozom.

De mivel nem vagyunk egyformák én a helyedben megnézetném magam egy orvossal.

2008. aug. 16. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is volt egy ilyen helyzetem,nekem először méhen belül,majd méhen kívül látták a babát!Végül kiderült,méhen kívüli terhesség.Lehet álpozitív az eredmény is,de két teszt esetében ezt kétlem.Pozitív tesztel és menzesszel,mindenképpen keresd fel az orvosod,mert jobb félni,mint megilyedni!Inkább nézesd meg és elkerülhetsz akár egy nagyobb bajt is.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv:34 hetes pocis

2008. aug. 16. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, mindenképpen elmegyek dokihoz és holnap azért veszek 1 tesztet. Szorítsatok!

Boldog babavárást Nektek!

2008. aug. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!