Készüljek fel, hogy mégsincs baba?
MOst 7 hetesen sokkal halványabb a tesztcsíkom, mint két hete. Pedig ugyanolyan (vaterás) teszttel, ugyanabban az időpontban, reggeli első vizeletből csináltam.
Illetve tüneteim sincsennek. Hétvégén émelyegtem, de napok óta semmi.
Dokihoz MÉG nem akarok menni, mert azt mondta, csak 12 hetesen menjek, ha nincs panasz, és az szerintem nem panasz, hogy nncs tünetem, és halványabb a csík. A múlt héten pedig már dobogott a szíve :((((
Szia,
Elviekben azt mondják, hogy ha halványodik az ugyazon márkájú tesztcsík az utalHAT vetélésre, de ez nem 100%. Persze benne van sajnos, de nem 100%.
Én a helyedben csinálnék egyet holnap reggel is, sőt akár utána is.
És ne aggódj előre, bármikor benne van hogy egy teszt gyengébb, azért mégiscsak emberi találmányok, lehetnek köztük hibásak, vagy gyengébb érzékelésűek is.
Írj majd hogy mi újság és azért nagyon drukkolok nektek!!
Csak akkor halványabb a teszt ha elhal a baba, és annak nem mindig van jele.
Nálam sem volt jele és már 3 hete halott volt.
6 hetesen elhalt és 9 hetesen mondta a doki, hogy nem él.
én elmennék dokihoz. mindenképp
Furcsa, hogy csak 12 hetesen kell menned. Az én dokim azt mondja max 8 hetesen kell menni amikor a második vérzés kimarad, de ha gond van akkor előbb is
Vaterás ugyanolyan márkájú tesztet rendeljek? Az csak hétfőre ér ide. VAgy vehetek valamilyen másfélét is?
Utolsó: azt mondta az orvos, hogy 6 hetes vagyok, minden oké, orvosilag nem indokolt a 12-ik hétig mennem, de ha panaszom van, vagy szeretnék kontroll uh-ot, akkor csörögjek. Ez volt a múlt héten.
Én is csak azt tudom mondani hogy felesleges tesztelgetni. Nekem például vetélés után(ami bizonyos volt) 3 héttel is ugyanolyan erős volt a tesztem mint előtte. Szóval nem lehet neki hinni. És ugyanolyan márkájú teszt volt, még csak azt sem mondanám hogy nem.
De hogy megnyugodj menj el a dokihoz.
azt mondják, h bizonyos idő után halványodhat a csík, mert csökken a hormonszint......na ebből nem tudom mi az igaz, az elején csináltam egy tesztet, aztán nem foglalkoztam ezzel
melled feszül? azt írtad, h nincs émelygés, de az nem feltétlen "kell"....
nem véreztél? szerintem megvan még a baba, ne aggódj, mert az viszont árt!
ha parázol miért ne mehetnél kontrol uh-ra, az orvos is felajánlotta, de szerintem feleslegesen aggódsz, ha nem volt még vetélésed pláne....
Nyugi! és drukkolok!
Mondjuk belegondolva igaz, hogy idővel csökken a hormonszint és halványodnak a tesztek, gondolom mindenkinél más hogy mikor jön el ez az idő amikor csökken. Talán ha már volt szívhang, akkor nem a halványodás jelezné a bajt hanem vérzés, görcsölés.
És az is igaz, hogy vetélés után is maradhat erős a csík akár még hetekig, hiszen a hormon nem ürül ki azonnal.
DE: ne idegeskedj, ha volt szívhangocskája akkor nem megy el ő olyan könnyen, szóval minden jót nektek!!!
Én sajnos úgy jártam, hogy a nemvárt napján és másnapján egyértelmű pozitív lett a tesztem, rá 6 napra már nagyon-nagyon halvány, 7 napra már negatív. Meg is jött a menzeszem, korai vetélés volt.
Egyébként nekem sem jutott volna eszembe tesztelni, de egy ismerősöm is akkor tesztelt pozitívat amikor én és Ő tesztelt 5-6 nap múlva megint és halványodott a csíkja. Elment dokihoz, ahol uh-n nem látták a babát, sőt méhen kívüli terhességgel riogatták. Én is beparáztam és ezért teszteltem.
A vége az lett, hogy neki mégis megmaradt a baba, csak a doki nézett el valamit vagy még pici volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!