Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Készüljek fel, hogy mégsincs...

Készüljek fel, hogy mégsincs baba?

Figyelt kérdés

MOst 7 hetesen sokkal halványabb a tesztcsíkom, mint két hete. Pedig ugyanolyan (vaterás) teszttel, ugyanabban az időpontban, reggeli első vizeletből csináltam.

Illetve tüneteim sincsennek. Hétvégén émelyegtem, de napok óta semmi.

Dokihoz MÉG nem akarok menni, mert azt mondta, csak 12 hetesen menjek, ha nincs panasz, és az szerintem nem panasz, hogy nncs tünetem, és halványabb a csík. A múlt héten pedig már dobogott a szíve :((((

2010. ápr. 8. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne tesztelgess feleslegesen, mert csak idegesíted magad. Mondom én, aki eljátszottam ugyanezt. Azóta itt ül az ölemben az 5 hónapos halványabb csíkom. :o)

Amúgy én visszamentem a dokimhoz és megmondtam hogy ilyen hülye aggódós vagyok, ez van és megnézettem a babát. Szerintem neked is ez lenne a legcélravezetőbb, hogy megnyugodj.

2010. ápr. 8. 10:58
 12/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
70%
Volt már vetélésed, hogy ennyire parázol? Akkor is nyugodj meg, hisz minden rendben van! Mi a fenének görcsölsz ezzel a teszttel? Bár én könnyen beszélek, nekem nem volt ilyen. De magamtól eszembe se jutna tesztelni, ha egyszer már bebizonyosodott, hogy ott a baba és él. Inkább menj el előbb UH-ra mégis, mert az idegeskedéssel többet ártasz magadnak, mintha a doki egy kicsit furán néz rád...
2010. ápr. 8. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha jól értem a doki azt mondta bármi panaszod van csörögjél, nem?

Nosza, hívd fel, mondd el neki, hogy mit tapasztaltál és annyi mindent olvastál erről, plusz izgulsz is emiatt, mi a véleménye egy plusz uh-ról. Ha cikinek érzed, ami hülyeség, hiszen neked az a dolgod, hogy vigyázz a babára és aggódj, neki meg az, hogy odafigyeljen minden nyavajára, akkor menj le egy sima sztk-ba (bár nem tudom milyen ott nálatok) és mondd meg, hogy ekkor volt az utolsó, van egy pozitív teszted és szeretnéd ha megerősíteni uh-val a terhességet.

Amúgy ilyenkor nem kell tesztelgetni, tényleg csak halálra idegesíted magad vele. A baba emiatt a plusz ideg miatt nem fog elmenni, és szerintem nem ártalmas rá nézve, hiszen ha egészséges, akkor fejlődik és kész.

2010. ápr. 8. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Én a helyedben elmennék egy kontroll UH-ra, mert akkor legalább megnyugodnál, és pontot tennél az ügy végére! Mert így, ebben a parában, amiben jelenleg vagy, - nagy esélye van, hogy emiatt fog elmenni a baba. Vagy ugye nem gondolod, hogy jót teszel ezzel a stresszel neki???

Irány egy UH!

2010. ápr. 8. 12:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem vérzek, nem görcsölök, de a mellem sem feszül.

Egyszer már volt egy nagon korai vetélésem, 3 éve, azóta most sikerült a baba először.

Az SZTK-ban meg kell mondani, hogy már voltam magándokinál?

2010. ápr. 8. 13:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm mindenkinek a válaszokat, picit megnyugodtam!
2010. ápr. 8. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Ne tesztelgess, hanem menj és nézesd meg a dokival. Akár a magándokiddal, akár az sztk-ban. Az idegeskedés nem tesz jót. Látod, van akinek bajt jelentett a halványabb csík, de van akinél az erősnél is baj volt, semmiből nem derült ki, csak amikor ultrahangon megnézték. Tehát ebből nem tudsz következtetéseket levonni, csak idegeskedsz feleslegesen. Az, hogy nem feszül a melled és nem tapasztalsz tünetet, az sem mérvadó. Én "csak" fáradt voltam, egyéb tünetem (hányinger, émelygés, mellfeszülés stb.) nem volt. 22 hónapos kislány anyukája.
2010. ápr. 8. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:

a mellfeszülés sem jelent semmit, csak ezt szokták kérdezni, nekem sem volt egyébként

az sztk-ban szerintem nem kell mondani semmit, csak ha kérdezik

szerintem nézesd meg, az a biztos, de az esetek többségében vérzés van, ha valami baj van

nagyon drukkolok, majd írd meg mi volt!!!

2010. ápr. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!