Mekkora az esély rá hogy a második baba "túlnövi" az elsőt? Az orvosom szerint "készüljek", én meg eléggé parázom.
Az első babám(kislány) 4950grammal született. Most 14hetes vagyok,de nem tudom hogy fogok bírni egy 5-5,5kgos babával,már ha bejön a papírforma.
Nem vagyok cukros,semmi baj nem volt elsőnek sem.
Nálunk bejott, bár mindkettő így is 3 kiló alatti volt, de a második baba kereken fél kilóval nagyobb volt mint az első. Napra pontosan ugyannyi időre születtek. 38+5.
Nálad azért tán csak nem :D
1. 4550 gramm és 56 centi
2. 4950 gramm és 60 centi
Mindkettő lány. Most tervezzük a harmadikat, de én is félek, hogy mi lesz, ha 5,5 kilós lesz. Ráadásul ugye természetes úton születtek, tehát nekem sem egyszerű a ez a téma.
A másik: nővéremnek az első volt 4220 grammos, a második neki 3100 grammal született időre. Tehát nem biztos, hogy nagy lesz.
4. vagyok
Mivel császáros voltál, így nem fogják engedni nagyra nőni. Barátnőm is így volt. Neki 4350 grammos volt az első. A másodiknál a 34. héttől nézték UHon a hegvastagságot, és mikor elérte a határértéket, akkor megcsászározták. Ez nála a 39. héten volt. kb. 4 kilós lett neki a második.
Tehát ne izgulj. A császárosoknál nagyon szoktak figyelni a hegvastagságra.
1. baba: 3030 gr. 51 cm
2. baba: 2480 gr. 48 cm
Most várom a 3. babát, remélem nem kisebb lesz, mint a 2.
Köszi,de én egyáltalán nem szenvedtem! Visszeres sem voltam,alig vizesedtem. Tényleg nagyon jó terhességem volt,nem hánytam,nem voltam kívánós,minden nyavalya elkerült. Csak a terhességem vége felé éreztem magam kellemetlenül. Olyan hatalmas volt a hasam hogy alig kaptam levegőt,fájt a derekam és a hátam. Mindenki ikerterhesnek nézett.
Álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen nagy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!