Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet korai terhesség? Van...

Ez lehet korai terhesség? Van esély rá, hogy baba van a dologban? Tesztelni tudom, csak 13- a után érdemes.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha a ciklusom 28-29-30-31 nap körül szokott lenni (az utóbbi kettő 30-30 nap), és a 17. nap voltunk együtt, majd az együttléttől számított 4. napon nagyon csekély vérzést, de olyat, ami csak megszínezte a folyást, illetve bugyin barnázást, az 5-6. napon pedig fokozódó mellfeszülést, szurkálást érzek a mellemben, néha mintha meg akarna jönni érzésem van, ez utalhat korai terhességre?
2011. okt. 6. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen utalhat terhességre mert sokan szoktak a beágyazódásnál enyhe vérzést vagy barnázást észlelni és a mell feszülés is utalhat rá!
2011. okt. 6. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Csak azért furcsa, mert mégis csak a 17. nap, ami olyan későnek tűnik, bár igazság szerint a ciklus.hu is kritikus napnak jelölte.

Ráadásul két nappal előtte fájt hasam alja, meg fel voltam puffadva, ami nálam a peteérés jele. Ez másnapra enyhült, de néha még éreztem, és az ezt követő napon voltunk együtt.

Akkor az sem kizárt, hogy mikor a hasam fájt, akkor még csak készülődött a tüsző megrepedni?

2011. okt. 6. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
4. nap még túl korai, hogy beágyazódás legyen.
2011. okt. 6. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy a beágyazódás a 7. nap környékén kezdődik, aztán megkérdeztem nőgyógyászt, és a válasza határozott igen volt.
2011. okt. 6. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg határozottan azt mondta,hogy a leghamarabb időpont,amikor "észlelni" lehet a beágyazódást, az minimum 5-6 nap!
2011. okt. 7. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 4-7 napor mondott!

De a jeleid szerintem is terhességre utalnak!Nekem peteérés után 7 nappal feszült a mellem, és abból már most (második) tudtam hogy baba! :)Pedig (aug)18-án volt pém És aznap este voltunk együtt, szóval leghamarabb 19-én történhetett pedig 26-án már feszült a mellem!29-én már pozi lett a teszt!De előtte azért nem teszteltem csak, mert nyaralni voltunk, és nem tudtam tesztet venni!De 29-én mikor hazaértünk délután egyből pisiltem, és az lett pozi!

Drukkolok!

2011. okt. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!