Ez lehet korai terhesség? Van esély rá, hogy baba van a dologban? Tesztelni tudom, csak 13- a után érdemes.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Csak azért furcsa, mert mégis csak a 17. nap, ami olyan későnek tűnik, bár igazság szerint a ciklus.hu is kritikus napnak jelölte.
Ráadásul két nappal előtte fájt hasam alja, meg fel voltam puffadva, ami nálam a peteérés jele. Ez másnapra enyhült, de néha még éreztem, és az ezt követő napon voltunk együtt.
Akkor az sem kizárt, hogy mikor a hasam fájt, akkor még csak készülődött a tüsző megrepedni?
Nekem 4-7 napor mondott!
De a jeleid szerintem is terhességre utalnak!Nekem peteérés után 7 nappal feszült a mellem, és abból már most (második) tudtam hogy baba! :)Pedig (aug)18-án volt pém És aznap este voltunk együtt, szóval leghamarabb 19-én történhetett pedig 26-án már feszült a mellem!29-én már pozi lett a teszt!De előtte azért nem teszteltem csak, mert nyaralni voltunk, és nem tudtam tesztet venni!De 29-én mikor hazaértünk délután egyből pisiltem, és az lett pozi!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!