Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megszűnik a hányinger...

Ha megszűnik a hányinger akkor mégsincs baba?

Figyelt kérdés
A 6. hétben vagyok, kb. 10 napja minden nap van enyhe hányingerem. Holnap megyek orvoshoz, a teszt ma délelőtt + volt. Most olvastam egy fórumon, hogy ha megszűnik a hányinger, akkor elhal a baba! Ez igaz lehet??
2008. máj. 13. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg! Ez nem teljesen van így. A hányinger nem törvényszerű, van akinél nem is jelentkezik egész terhesség alatt. Nálam is így van, bár most már szűnőben, hol van, hol nincs. Nyugodj meg, ott van az a bébi, gratulálok! 13 hetes kismama
2008. máj. 13. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nem valószínű. Ne idegeskedj ilyen miatt. Nekem csak a kávé kavarta meg a gyomromat az első két hétben. Utána semmitől nem volt hányingerem, nem hánytam. És 31 hetes boldog kismama vagyok.
2008. máj. 13. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem pedig egyáltalán nem volt egyszer sem hányingerem, mégis a 31. hétben járok... Örülj neki, hogy a szerencsésebbek közé tartozol és ennyi jutott csak az émeygéses kellemetlenségből!
2008. máj. 13. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a 10. hétben vagyok és iszonyú hányingerem van a nap 24 órájában, bár a 9. héttől kezdve legalább a hangulatom jó és nem egy rakás hulla vagyok. :) Szóval jó nektek! Gond akkor lehet, ha valakinek vannak pl ilyen tünetei, mint nekem és az hirtelen megszűnik még a 12. hét előtt. Előfordulhat, hogy megszűnik a terhesség, úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menni minél hamarabb.
2008. máj. 14. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
ajjj,szerintem ne higyj ilyen hülyeségeknek,csak halálra ilyesztik a kismamákat.a baba megmarad,ha ezt akarja.de ha parázol,azt ö is érzi ám.azt is mondják,hogy a 12.het után elmulik a hányinger.hat most toltottem a 14et,a hányingerem gyötröbb,mint eddig bármikor.es nem reggel,ahogy mondj,hanem este.es ferreertes ne essek,a baba egeszseges es en is.szoval ne dolj be mindenfelenek,amit irogatnak,mert mindenkinel mas az egesz.a babad pedig nem hal el,majd meglatod,mikor mar az uh-on a kepernyon latod mocorogni.nyugi
2008. máj. 15. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!