Gyed alatt megszünik a munkaviszonyom, de jon a masodik baba. Mit fogok kapni a második baba után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 12:58
1/9 anonim válasza:
gyed alatt hogy szűnne meg? határozott idejű a szerződésed?
2/9 A kérdező kommentje:
Megszünik a cég ahol dolgoztam. Ha munkanélkülire elmegyek gyed után, és az idő alatt szülök meg, akkor jár a gyed?
2010. máj. 7. 13:04
3/9 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, nekem gyed alatt megszűnt a munkahelyem, de közben nappali tagozatos egyetemista vagyok, tehát biztosított vagyok. igaz én még nem vagyok terhes, de nagyon érdekelne
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem számít még hogy megszűnik a cég, kapod tovább a gyedet. Addig szerintem biztosított vagy, és a gyed is munkaviszonynak számít. Ha lejár a gyed, és addig nem születik meg a tesó, arra az időre kell elmenned valamilyen olyan ellátást igényelni, ami mukaviszonynak számít, és a kistesóval is jogosult leszel mindenre akkor. De talán ír valaki okosat, vagy kérdezd meg az OEP-et.
6/9 anonim válasza:
Gyed alatt megszűnt a mviszonyom,passzív gyedet kaptam,majd ennek lejártakor elmentem munkanélkülire és innen mentem szülni.így most újra kapom a passzív tgyást és jövő hónaptól a passzív gyedet:)
7/9 A kérdező kommentje:
Utolso Válaszoló, kevesebb lett a tgyás mint első babával, mi alapján kapod az ellátást?
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 7. 13:14
8/9 anonim válasza:
A szerződés szerinti bruttó bér után kapom a tgyst is és gyedet is majd.Nem lett kevesebb:)Ugyan annyi mint az idősebb gyerekekkel volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. máj. 7. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!