Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megszűnik a mellfeszülés,...

Ha megszűnik a mellfeszülés, akkor már tuti nincs baba?

Figyelt kérdés
Okt. 9-10-én volt ovum (clostis), a múlt vasárnaptól nagyon feszültek, de mára megszűnt. Pénteken nem kellett volna megjönnie, a mai tesztem negatív. Semmi tünetem nincs, a hőmet sajna a több műszak miatt nem tudom mérni.
2010. okt. 24. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen feszül a mell vagy van tünet. A lányomnál feszült mint mindig menzi előtt, a második terhességnél (23. hétnél járok) rendszertelen volt a menzim, 26. napon fogant a második lányunk, és semmi tünetem nem volt 6-7. hétig, ha nem tesztelek a ciklus 47. napján, azt sem tudom hogy terhes vagyok.
2010. okt. 24. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi lennék! Szóval ha elkezd feszülni a mell meg minden, aztán egyszercsak abbahagyja, akkor már tuti hogy nincs baba? Azaz akinek babásan feszül, annak folyamatosan feszül??? Na erre lennék kiváncsi!
2010. okt. 24. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt sem feszül egyfolytában a mell. Első voltam.
2010. okt. 24. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Engem is azért érdekelt, mint a kedves 2. válaszolót, bár azt gondoltam, hogy nem azonos erősségű a mellfájdalom, vagy bármilyen más tünet a terhesség minden egyes napján... Csak amiatt aggódom, hogy hirtelen elmúlt és ez inkább a mensire utal. Néhány nap múlva biztosan kiderül:)
2010. okt. 24. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is clostyt szedtem, nekem okt.8.-án volt ovum tüszőrepesztővel. Néhány napra rá elkezdett erősen feszülni a mellem, ilyen nekem sosem volt, aztán keddre teljesen elmúlt, péntekre vártam, de nem jött meg. Most teszteltem egy pozitívat. Péntek óta megint enyhén feszül a mellem, de közel sem úgy mint előtte, teljesen más érzés.
2010. okt. 24. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig feszül a mellem mensi előtt, és ha elmúlik, akkor már tudom, hogy ebben a hónapban sem sikerült. Sajnos ez eddig mindig így volt. :(
2010. okt. 24. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A pozi teszthez pedig tiszta szívből gratulálok!

Még mindig nem jött meg, addig pedig van remény:)

2010. okt. 25. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!