Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégsincs felfújva a H1N1?

Mégsincs felfújva a H1N1?

Figyelt kérdés
Hallottátok a 3 kismamit? Hát most rendesen beparáztam! Még az első harmadban vagyok és már magam sem tudom mit tegyek! Vállaljam e az oltást vagy ha elkapom mindkettőnknek baja lehet!!! Lerágott csont ez a téma számomra is! EDDIG! De most hajlok az oltásra, ti( akik nem vagytok oltva)? És hány hetesek vagytok?
2009. nov. 28. 21:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
26%

hát én még 1 kismamát se láttam maszkban rohangálni...

biztos nem hisznek annak az okos ÁNTSZ-nek, a butusok...

2009. nov. 28. 22:38
 42/133 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha megszületik a picid,akkor is minden kötelező és ajánlott oltásnál ennyit parázol,mert azoknak is 2-3 oldalnyi leírása van a mellékhatásokról.Szerintem egyéni,HOGY KI OLTAT ÉS KI NEM, nem kell ez a hisztériakeltés,ÍGYIS VAN ELÉG.
2009. nov. 28. 22:40
 43/133 anonim ***** válasza:
60%
22:32 es tőled senki nem vár semmit! Személyesnek veszel mindent és ezzel nem segítesz! Igazuk van az utolsó válaszolóknak!Lassan már nem is mondhatja meg őszintén senki,hogy oltatott e vagy sem!
2009. nov. 28. 22:45
 44/133 anonim ***** válasza:
97%
22:29 vagyok. Én maszkban járok pár hete. Megnéznek, nem mondhatom hogy nem de amikor felszálok a tömegközlekedésre ott lehúzom a kabátomat és már látják is kiért teszem. De inkább nézzenek hülyének és mutogassanak rám de tudom hogy a kicsimért teszem! Nekem már megvan a védetségem vége a maszknak. De voltak mokás dolgok is. Bankban majdhogynem odaugrott az őr de meglátta a pocim és mosolygot. De az utcán is volt hogy mondta egy idősebb nő hogy végre egy okos kismama. Én már örülök hogy túl vagyok rajta. Pár utcára zártak be 2 iskolát is, egy közértbe járok azoknak a szüleivel. Ha nem figyelek már rég beteg lennék csak attól hogy átmegyek a boltba.
2009. nov. 28. 22:45
 45/133 anonim ***** válasza:
0%
és ha nem lenne a h1n1, akkor is maszkban járnál?
2009. nov. 28. 22:47
 46/133 anonim ***** válasza:
100%

En 28 hetes terhes vagyok es mar korabban beoltattam magam. Az a helyzet, hogy nekem eszembe sem jutott gondolkodni rajta, ugyanis kulfoldon elunk, eltunk es nem ert el hozzam a magyar media hatasa. Ott neztem a hireket, ott olvastam ujsagot. Sokkal hamarabb elert oda a jarvany, mint Magyarorszagra, tudositottak rola reszletesen, az oltasrol is, de nem panikoltattak bennunket. Soha nem volt szo arrol, hogy az oltas rossz lehet, vartuk, hogy legyen, orultunk, amikor ertesitettek, hogy mar van.

Es hozza kell tegyem, hogy nem egy elmaradott, fejlodesben levo orszagrol van szo, hanem epp ellenkezoleg. Itt mar azert is karteritest kerhetek az ablakostol, ha kitorom az ablakot es elvagom kozben a kezem. Nem hiszem, hogy egy veszelyes, megbizhatatlan oltas ajanlasaval sok-sok penzt kockaztatna allambacsi.

Par napja vagyok Magyarorszagon, nezem a hiradot, visszakerestem a magyar hireket neten, forumokat olvastam, eljutottam ide is. Nekem ugy tunik, hogy itt a legtobben a media aldozatai vagytok. (Ne haragudjatok, ezt abbol szurtem le, amit neten talaltam. Nagyon durva latni a hullamzast: az elso hetekben, amikor a magyar media sorban hirdette, hogy az orvosok tanacstalanok, nem ajanljak az oltast, veszelyes lehet, stb, akkor a forumok 99%-ban arrol szoltak, hogy senki sem fog terhesen oltatni, mindenki beszelt le mindenkit, cikkeket linkeltek, stb. Hatarozott ellenallas volt. Majd robbant a szegedi kismama esete, egyik naprol a masikra sok-sok orvos nyilatkozatban partolta az oltast, a hiradok is arasztottak az infokat az oltas elonyeirol, az oltopontokrol, arrol, hogy sokan kerik es hirtelen a forumok is elkezdtek arrol szolni, hogy ki mikor oltat, ki oltatott mar, ugy erzem, hogy harom het alatt tobben lettek az oltas parti kismamak, mint az ellenzek.

Persze, az informacio visz bennunket elore, de szerintem eljon az a pont, amikor a tul sok info csak elbizonytalanit, nem a dontes hozast segiti.)

2009. nov. 28. 22:50
 47/133 anonim ***** válasza:
100%
Ez jogos!
2009. nov. 28. 22:52
 48/133 anonim ***** válasza:
74%
Ha maszkban járt,hát abban járt,neked fáj ez?A sima infulenza is ugyanilyen veszélyes lehet,és elvesztheted a babát is akár(én pont terhesen hevertem 3 napig nagyon magas lázzal tavaly,szerencsére megúsztuk mindketten,de ha mégegyszer terhes leszek,beoltatom magam,mert majdnem elment a baba),ja és sportoltam versenyszerűen,nem egy gyenge immunrendszerem van és mégis...nem kívánom senkinek
2009. nov. 28. 22:53
 49/133 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem lenne H1N1 nem járnék maszkban. Egy sima megfázást legyürök. De lázas nem szeretnék lenni mert 40-41-ig felmegy hiába a sok gyógyszer és hütőfürdő. De én vagyok a hülye hogy megint írtam egy ilyen kérdésre.
2009. nov. 28. 22:54
 50/133 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 22.54-es a "maszkos" :)) Nem vagy hülye, én örülök, hogy írtál, ne foglalkozz vele, nagyon is igazad van, és jól tetted!!!!
2009. nov. 28. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!