Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégsincs felfújva a H1N1?

Mégsincs felfújva a H1N1?

Figyelt kérdés
Hallottátok a 3 kismamit? Hát most rendesen beparáztam! Még az első harmadban vagyok és már magam sem tudom mit tegyek! Vállaljam e az oltást vagy ha elkapom mindkettőnknek baja lehet!!! Lerágott csont ez a téma számomra is! EDDIG! De most hajlok az oltásra, ti( akik nem vagytok oltva)? És hány hetesek vagytok?
2009. nov. 28. 21:34
 111/133 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 varázsszót írok le:SZABAD AKARAT!Nem kell erre a kérdésre kattintani mert itt bizony lesznek indulatok ugyanis a megosztottság indulatokat szül!De hála istennek rendelkezünk szabad akarattal tehát nem kell választhatunk!Kattintunk vagy nem!!
2009. dec. 2. 14:58
 112/133 anonim ***** válasza:
39%

Mindenki adójából vette az állam, érted ugye? Akkor úgy mondom, én ezt értelmeztem belőle.

Nem értem a hozzászólásod mire volt jó. Tovább kötekedés? Mert ebből még nincs elég, ugye?

Láttom itt értelmesen nem lehet beszélni és véleményt megosztani. További jó piszkálódást, erre nem vagyok kíváncsi.

Remélem senkit nem bántottam meg hozzászólásommal rajtad kívül, kedves utolsó hozzászóló.

2009. dec. 2. 14:59
 113/133 anonim ***** válasza:
39%
Elnézést .... utolsó előtti (közbenvalaki beírt:-))
2009. dec. 2. 15:00
 114/133 anonim ***** válasza:
73%
Kedves hozzászóló!Engem sem sértettél meg, és én értem igen ,csak az a baj,hogy ő nem ezt írta és ha lehet ne te magyarázd meg mit gondolt és hogy akarta leírni mert ugye azt te nem tudhatod!Érted ugye?
2009. dec. 2. 15:04
 115/133 anonim ***** válasza:
31%
Azt teszek amit akarok és ha akarom akkor megmagyarázom, ha nem tetszik ne olvasd, érted ugye?
2009. dec. 2. 15:06
 116/133 anonim ***** válasza:
70%

Én is több választ írtam már ide és mindig megkaptam a magamét. Holott nekem NEM az oltással van bajom. Nem oltattam de nem írom le miért nem, mert tök lényegtelen.

Az én egyedüli bajom a felhajtás és az hogy nem kapunk korrekt tájékoztatást csak a hülyeséget. Akár a kismamák tekintetében. Mert pl engem érdekelne, mert fontos lehet, ahhoz hogy eldöntse vki oltat vagy nem: hogy volt e a kismaminak egyébbetegsége (mertnem minden kismami egészséges, ismerek olyat is akinek autoimmun betegsége volt), hogyan fertőződhetett meg (pl dolgoztak, iskolába járt, otthon volt táppénzen...), mikor fordult orvoshoz ( a tünetek megjelenését követően azonnal vagycsak napokkal később), amikor az orvoshoz fordult mi történt (kapott gyógyszert, megvizsgálták egyáltalán, mert engem mikor terhes voltam 2008-ban és 38,5 fokos volt a lázam meg se vizsgáltak és azt se tudta megmondani milyen lázcsillapítót vegyek be nem tudom talán algopyrin és hányat, háát egy biztos nem árthat; de 1000 Ft vizitdíjat kifizettettek velem;;

azonnal kórházba került vagycsak amikor az állapota ennyire súlyos lett) stb stb

És akkor talán az orvos is tudná mi a teendő kismama esetében és a kismamák is mi az ő teendőjük.

2009. dec. 2. 15:07
 117/133 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne érteném! Te gondolatolvasó vagy és megmagyarázod ,hogy ő mit gondolt és mire értette!Értem hát és köszönöm neked!Nélküled soha nem jöttem volna rá!De azért ha megengeded én is reagálhatok mert tudod ez egy ilyen oldal!És ha már úgy is gondolatolvasó vagy akkor tudod és ÉRTED,hogy én mit gondolok rólad!!
2009. dec. 2. 15:10
 118/133 anonim ***** válasza:
56%

9.36 vagyok, én írtam, hogy "És nem vettek milliószámra vakcinát az én adómból. Ami most el kellene sózni valakinek..."

És ezúton is hivatalosan közlöm a tisztelt hozzászólóval, hogy mint azt neki többen is megírták, akik nem sík hülyék, bizony, úgy értettem, hogy az én adóforintjaimat ilyen hülyeségre ne költsék el, legyenek kedvesek. Ez nem zárja ki azt (a hozzászólásodal ellentétben), hogy te is adózol és a te pénzedet mire költik, én azt le se .-om. De hogy én azért adózzak, hogy legyen pénz ennek a felesleges oltásnak a megvételére és beoltására emberekbe, az engem MÉLYSÉGESEN felháborít.

Különben ne próbáld meg TE értelmezni az én szavaimat a továbbiakban sem, mert nem fog sikerülni. Előre is köszönöm a kedvességedet, hogy pozitívan állsz a kérésemhez és a kérdésre próbálsz válaszolni, nem másokat ócsárolni.

2009. dec. 2. 15:16
 119/133 anonim ***** válasza:
2009. dec. 2. 15:19
 120/133 anonim ***** válasza:
73%
Eszemben sincs értelmezni az értelmetlent!Mégegyszer köszönöm!
2009. dec. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!