Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégsincs felfújva a H1N1?

Mégsincs felfújva a H1N1?

Figyelt kérdés
Hallottátok a 3 kismamit? Hát most rendesen beparáztam! Még az első harmadban vagyok és már magam sem tudom mit tegyek! Vállaljam e az oltást vagy ha elkapom mindkettőnknek baja lehet!!! Lerágott csont ez a téma számomra is! EDDIG! De most hajlok az oltásra, ti( akik nem vagytok oltva)? És hány hetesek vagytok?
2009. nov. 28. 21:34
 121/133 anonim ***** válasza:
2009. dec. 2. 18:41
 122/133 anonim ***** válasza:
60%

"És nem vettek millió számra vakcinát az én adómból. Ami most el kellene sózni valakinek..."

Ne haragudj de ez tényleg idiótaság!Meg az is ,hogy marhaságra költik a TE ADÓD!Szóval most,hogy több anya van lélegeztetőn és halálos áldozatok vannak.Anyák ,magzatok,fiatal emberek a te adódat ne költsék a felesleges oltásra?Hála istennek,hogy azzal nem te rendelkezel és igaza van az erre reagálónak mi is adózunk!Ne oltass ha nem akarsz az a te dolgod de ne írj badarságokat!Most ne az adód miatt aggódj,aggódj az életveszélyben levő emberek miatt!!Nem kell más csak egy kis empátia!!

2009. dec. 3. 08:33
 123/133 anonim ***** válasza:
56%

Tudod hányan szenvednek és haldokolnak éppen valami olyan betegségben, amit egy kis odafigyeléssel, egy oltással meg lehetett volna előzni??? Több ezren.

Pl. a kismamának is észrevehette volna valaki, hogy nincs mit ennie és adhattak volna neki. Akkor nem a legyengült szervezetének kellett volna szembenézni az influenzával és nem hal bele. Ez is csak egy kis empátia lett volna... De nem volt. Úgyhogy ne oktass engem, nézz körül a környezetedben, kinek az életén segíthetnél egy kis empátiával.

Úgyhogy továbbra is ugyanaz a véleményem, kedves hozzászóló.

2009. dec. 3. 08:52
 124/133 anonim ***** válasza:
54%
A kismama nem éhezett!Az az állítólagos szomszéd nem a szomszéd!És te sem oktass ki engem sem, mert amint látom mindenkit osztasz az ésszel,ha valaki mer reagálni a kommentedre!Hülyeség amit írtál és ez nem kioktatás ez tény!!A kismama magánélete meg már igazán nem rád és nem rám tartozik.Ő meghalt és ez tragédia,hagyjuk már ezt a legyengült szervezetet,meg éhezett.A háziorvosa a köhögésére írt fel valami gyógyszert és hazaküldte,ezért ment késve a kórházba .Nem volt legyengült állapotban,ezt a kezelőorvosa nyilatkozta!Én neki hiszek és nem egy nemlétező szomszédnak!Továbbra is írod a hülyeségeket!
2009. dec. 3. 10:15
 125/133 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hozzászóló!

Én nem oktattalak, te viszont "hülyeség"-ezel engem, amire nem tudom, honnan veszed magadnak a bátorságot. Én se minősítettelek. Tanulj meg rendes hangnemben hozzászólni előbb, aztán menj és kiabálj magaddal a tükörben, utána megnyugodva gyere vissza. Akkor lehet majd beszélgetni.

Örülök, hogy te tudod, ki szomszéd és ki nem. Engem kimondottan nem érdekel, hogy TE kinek hiszel és kinek nem. Próbálj a kérdésre válaszolni, mert itt az a feladat.

A kielégületlenségedet vezesd le a párodon, ő tehet róla, nem én.

Kérlek, engem és a hozzászólásaimat hanyagold ezentúl.

2009. dec. 3. 10:20
 126/133 anonim ***** válasza:
100%
Hűha miket írtok itt össze. A kezelőorvosa nyilatkozta, és hol nyilatkozta? Inkább ne mondjon semmit,ha egy kismama fordul hozzá segítségért ilyen influenzás időszakban és nem vizsgálja ki, hanem felír naki valamit köhögésre. Mint ahogyan az újabb kismama is járt, pénteken elmegy tünetekkel és nem kezelik ....aztán szerdán korházba kerül? Ez is szomorú. Minden eset mögött van egy ilyen vagy hasonló háttér. Mert ha nem lenne, akkor mind a 50-70 ezer ember aki állítólag Mo-n átesett a víruson (nem kitalálom ezt is a médiában mondták) belehalt volna.
2009. dec. 3. 10:24
 127/133 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 10:41
 128/133 anonim ***** válasza:
100%
Reggel nyilatkozta a mokkában!
2009. dec. 3. 20:59
 129/133 anonim ***** válasza:
53%
A 10.20-as hozzászóló is jó lenne ha a kérdésre válaszolna és nem más nemi életével foglalkozna!Végig olvasva az utolsó pár kommentet szerintem talán a sajátjával nincs megelégedve!
2009. dec. 3. 21:04
 130/133 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam (tv2-mokka)A mostani kezelőorvosa nyilatkozta,hogy a HÁZI ORVOS küldte haza köhögés csillapítóval!Tehát aki nyilatkozott az kezeli és a hibát nem ő követte el hanem a HÁZIORVOS!Mint tudjuk a házi orvosok nem ajánlották az oltást,de azt nem tudtuk,hogy nem is fogják kezelni!!
2009. dec. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!