Kedves Kismamák! Hogy álltok a dohányzással? Megkövezhető vagyok:- ( Sajnos nem tudom letenni:- ( Higgyétek el aggódom, és a világon mindennél jobban szeretem a babámat! Hogy létezik, h ennek ellenére sem sikerül?
engem érdekel, hogy állsz, mert veled együtt csinálom :D
7hetes kismami
nagyon kíváncsi vagyok hogy haladsz!!!
írd meg légysi nekünk :)
Én nem gondoltam ilyesmire,meg igazából semmire,én sem jövök minden nap mert van,hogy késő estig dolgoznom kell,aztán meg inkább cuncimókuskával foglalkozom mintsem a fórummal:)lehet ő is így van:)
De ha tényleg nem tette le,akkor vessen magára,viselje a következményeket,ha egy beteg babát szül.Onnantól kezdve nem a te nem az én dolgom,csak és kizárólag neki kell elszámolnia a lelkiismeretével:)
Ada és Abigél
pont tegnap kaptam meg anyósomtól pici babájának a boncolási jegyzőkönyvét, mert kell vinnünk az orvoshoz :( Miután végigolvastam, arra gondoltam, hogy felakasztanám magam, ha ilyen hülyeség miatt történne tragédia a babámmal mint pl. a cigi!
Remélem sikerült letenned!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!