Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?
Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő!
A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!)
Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység.
Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett!
Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás!
De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek?
Kicsit kétségbe vagyunk esve....
Igen PCOS vagyok:S Ezért nem is védekeztünk/védekezünk... De hát most ez bárhogy is végződik, tuti spirált rakatok fel...!
Kicsit tisztábban látom a dolgokat, nem bőgők már annyit, de vivódok még mindig nagyon sokat:(
Igazad van hogy felelőtlenség volt nem védekezni! De még nagyobb felelőtlenség lenne megszülni! És igen is 2 év mulva sok minden megváltozna, és jöhetne. Sajnos igy nem birjuk!
Leirtam az előző oldalakon a gondolataim, nem szeretném ujra leirni! Még mindig nehéz, még mindig bőgök, de muszály...
Sajnos mivel nem ismertek igy nem tudjátok hogy vagyunk, hogy élünk...
Kedves utolsó! Remélem azt a képet te sem gondolod komolyan!
További szépeket Mindenkinek!
Szia,
én nem akarok pálcát törni feletted, hogy miért nem védekeztél stb... Most ez a helyzet, és tökéletesen megértem az indokaidat. De én akkor sem vetetném el a helyedben a babát. De csak a betegség miatt. Lehet most megfogantál, és jól is alakulna minden, és mire letelik a 2év, akkor meg majd jöhetne a baba, majd mindent meg is tesztek érte és mi van, ha tényleg nem fog jönni? Persze ne így legyen!
Ha nem lenne ez a PCo-s dolog, akkor lehet elvetetném- de így... Persze én hidd el tényleg nem akarok beleszólni- tényleg csak a saját véleményemet írom le.
Egyébként nekünk a 3. baba csúszott be idejekorán- mert terveztük, és mivel az első kettőnél is elég sok idő volt mire összejöttek- gondoltuk nekiállunk egy májusi hónapban, mert úgyis kell majd vele is dolgozni. Egyszer voltunk együtt, mert férjem kórházba került, de mire hazajött már ott volt a 2csíkos teszt- amit komolyan nem akartam elhinni. Szóval nem bántuk, meg nálunk fel sem merült, hogy elvetessük, meg örültünk, csak azt hittük később fog jönni. Mi csak tervezgetünk- de hát hogy mikor mi ideális- azt nem lehet tudni.
Valószínű, hogy meg tudnátok oldani Ti is a két kicsit. Lehet az eleje kicsit nehezebb lenne, de aztán egyre könnyebben menne majd minden.
Kivánom, hogy a legjobb döntést hozzátok meg. Ha el kell vetetni- akkor persze tegyétek azt, de szerintem bánni fogod egy életen át. :(
64-es!
Te most komolyan azt gondolod,hogy belinkeltél egy képet, ami még csak nem is fedi a valóságot, és a kérdező már meg is gondolja magát?
Nem értem.
A kérdező és a férje eldöntötték, hogy nem tartják meg a babát (más dolog, hogy nem védekeztek és felelőtlenek voltak),és jössz ezzel a képpel.
NEM így néz ki egy 12 hetes magzat. Felesleges mindenkit sokkolni itt ilyennel. Sajnálom én is, hogy nem tartják meg, sajnálom a picit nagyon, de ők már döntöttek.
Hát sziasztok!
Ma voltunk a Családsegítőbe. Elmondták hogy fog alakulni a műtét, mennyibe kerül, és miért is nem akarjuk a babát!? A védőnő nagyon rendes volt, én sokkal rosszabbra számítottam, de tényleg nagyon kedves volt, és megértett minket.
"Természetesen" sírásba törtem ki, és közölte a párommal, hogy próbáljuk még egyszer átrágni magunkat a dolgokon, és ha még mindig ugy döntünk nem tartjuk meg, nagyon sok támogatást adjon mert nagyon nehéz nekem.
Mikor hazaértünk leültünk nagyon komolyan beszélgetni, meg egy kicsit számolgattunk is.
A lényeg az hogy MEGMARAD A BABÁM:))))
Jaj annyira örülök neki hogy elmondani nem tudom:))))
Valószínű ő is tud majd menni egy másik munkahelyre ahol több pénzt fog tudni keresni, és én is minden erőm abba fogom beleölni, hogy egy helyi könyvelőirodába addig mig nem szülök meg el tudjak helyezkedni!
Nagyon bízok benne hogy sikerül is!
Nagyon köszönöm A SOK BIZTATÁST,ÉS A KEDVES SZAVAKAT. 'Happyend' lett a vége:))))
Jaj de jó!! Nagyon örülök!!
és gratulálok is!
MInden jót kivánok Nektek!!
KÉsőbb majd írhatnál, hogy alakul a terhességed!!
Kellemes és nagyon szép kismamiságot Neked!!!
Hát most a hideg is kirázott,annyira örülök nektek!
A nap jó híre! Nagyon örülök,hogy megtartottátok! Reméltem,hogy valahogyan majd meggondoljátok magatokat és komolyan mondom megkönnyebbültem,hogy megmarad ez a pici élet!
Akkor hát gratulálok a kisbabához és jó egészséget kívánok nektek! 63as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!