A menses előtt + -at teszteltem, majd több, mint 2 nap késésssel megjött. (nem szokott késni soha) Elolvasnátok? Maradt vki közületek így is babás?
Figyelt kérdés
Az 1 nap csak barna maszat volt,másnap bővebb pirosas,aránylag sok volt,de nem annyira mint szokott,3.nap kevesebb s pirosas vérzésből barnásba ment át.A mellbimbóm körül barna "karika"jelent meg és mirigyek duzzadnak ki körbe-körbe.Ma vagyok a 3.napon,de tegnap csináltam 3 tesztet(különbözőt)2 teszt -,egy pedig határozott,jól látható POZITÍV!Hőhullámaim vannak 2 napja és időnként viszket a bőrőm,és hamar felfújódom.Hogy lehet,mi lehet ez?2009. márc. 28. 17:17
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tanultam, hogy teherbeesés után az első menzesz még megjöhet, de nem mindenkinél. Én azt javaslom, hogy menj l orvoshoz, és kérd ki a véleményét, vizsgáljon meg.
Remélem minden rendben!
2/6 anonim válasza:
Menj dokihoz és ő majd megvizsgál. Nem látunk bele a testedbe és én még nem hallottam olyat, hogy két teszt negatív, egy pozitív és mindhármat egymás után csináltad... Ha a két negatív teszten volt egy minimális csík, valami nagyon-nagyon halvány, akkor terhes vagy. Álpozitív teszt igen ritka.
3/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mert ez lehet vetélés is, a barátnőm sajnos így járt, nem akarlak megijeszteni de te is nyugodtabb lennél hidd el,
20 hetes kismama:)
4/6 A kérdező kommentje:
3.-nak üzenem,hogy köszönöm a jó tanácsot de volt már vetélésem,tudom mivel jár,ez nem az,jól vagyok.:)
2009. márc. 28. 18:26
5/6 anonim válasza:
Szerintem elment a baba. A teszt ilyenkor még néhány napig pozitív. DE! : + teszt birtokában AZONNAL dokihoz kell menni, mert nem normális a vérzés a terhesség alatt!!! Remélem, már voltál dokinál, vagy ügyeleten...
6/6 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek szinte végig meg volt a menszesze! Nem is akart babát, csak látni lehetett rajta, hogy valami nincs "rendben"! 4 hós volt mikor megtudta, hogy terhes, és még meg volt neki 2 hónapig! Szóval van akinek megjön közben is! De dokihoz menj mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!