Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap teszteltem, ma már...

Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő!

A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!)

Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység.

Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett!

Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás!

De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek?

Kicsit kétségbe vagyunk esve....

2013. jún. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogy szertnétek! :)

2013. jún. 9. 21:42
 32/77 anonim ***** válasza:

ÉN is drukkolok a kicsinek!

:)

Persze úgy legyen, ahogy nektek a jó!

2013. jún. 9. 22:41
 33/77 anonim ***** válasza:
92%
Remélem kicsúsztál az időből :) Nagyon várjuk a választ. De ha nem csúsztál ki, szerintem az anyagiak akkor sem lenne megfelelő ok nekem. De minden élethelyzet más.....
2013. jún. 10. 10:39
 34/77 A kérdező kommentje:

Na sziasztok!

Hát egy igazán nagyon bunkó orvost sikerült kifognom, aki a rendelési idö ami 7-10 ig tart nem szeret dolgozni, és mivel nem volt idöpontom hiába mentem fél 8 ra, fél 11 után jutottam be. Megvizsgált, azt mondta kisterhesség. Kérdeztem mégis mennyi idős? Válasz: "Azt csak a Jóisten tudja" :OO

Ugyhogy okosabb nem lettem. Holnap reggel vér vizelet, csütörtök reggel megyek vissza azt mondja abból majd látja milyen idös!

Ebbe csak az a fura hogy még a tüneteket el sem tudtam neki mondani, mivel ő siet...

Fontolgatom hogy keresek egy másik orvost.

Ugyhogy nem tudom se a tüneteket se mást hova rakni.

Sziazstok

2013. jún. 10. 11:17
 35/77 anonim ***** válasza:
UH-t csinált? Mit láttál?
2013. jún. 10. 11:23
 36/77 anonim ***** válasza:
Hát akkor biztosan 12. hét előtt vagy, gondolom annyira picike volt, hogy még nem nagyon lehetett mérni. Egyébként meg JÉZUSOM! keress egy másik orvost, ez nagyon gáz így. Ha gondolod nagyon szívesen ajánlom a sajátomat priviben, Budapesten rendel.
2013. jún. 10. 11:29
 37/77 anonim ***** válasza:

Mindenképp keress másik dokit, és bizonyosodj meg róla, hogy mi van veled-veletek!!

Érzed még mozogni?

Én tutira nem tudnám már a helyedben megszakítani a terhességet... de persze ezt nektek kell eldönteni.

Írjál, kiváncsi leszek mi lesz veletek!!

Tényelg úgy legyen, ahogy Nektek a legjobb.

:)

2013. jún. 10. 11:46
 38/77 A kérdező kommentje:

Hát amennyit azon a gépen lehetett látni....Nos mit is mondjak?:) Régi technologia! Látni láttam, és biztos hogy pici volt, mert nem egy ember szerű kis embert láttam, hanem egy nagyobb kerek kezdetleges dolgot!

Csak a tüneteket nem értem??? 4 hete hogy volt a sürü pisilés, a mensi szerű görcsök, stb...Ezek?? Ezekkel mi van? Kicsit kétségbe vagyok esve!

Lehetséges hogy a második babánál ennyire hamarabb jönnek a tünetek? Folyamatosan keményedik a hasam, és viszket!!

De ezeket még el sem tudtam neki mondani mert ő siet!

És ha még a mozgást be is néztem, a hasviszketést és keményedést is???:DD Kicsit vicces...

Most megvárom a csütörtököt mit mond, aztán ha ugy van megyek másik orvoshoz! (Már amugy most mennék csak a fiam el kell hozni az oviból...)

2013. jún. 10. 11:58
 39/77 anonim ***** válasza:
Tényleg menj el másik dokihoz is, mert ez nagyon durva. Ha komolyan nem tartjátok meg, akkor meg nagyon nem mindegy, hogy mennyi idős.
2013. jún. 10. 12:00
 40/77 anonim ***** válasza:
Jajj Kérdező! Nagyon sajnállak, annyira érezni az írásodon hogy szeretted volna ha idősebb a pici és már nem tudnál menni abortuszra. Ha ez tényleg így van, nem akarjátok még egyszer átgondolni?
2013. jún. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!