Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap teszteltem, ma már...

Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő!

A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!)

Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység.

Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett!

Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás!

De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek?

Kicsit kétségbe vagyunk esve....

2013. jún. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
Kérdező mi újság? Nagyon várunk a hírekkel :).
2013. jún. 12. 13:57
 52/77 A kérdező kommentje:
Hát elmentünk egy kórházba és azt mondták 6 hetes:(
2013. jún. 12. 14:52
 53/77 anonim ***** válasza:
A szomorú arc annak szól, hogy még benne vagytok a 12-ben? Mert ha igen, nagyon sajnálom, de még van bő egy hónapotok, az alatt még sokszor át lehet gondolni talán...
2013. jún. 12. 14:55
 54/77 anonim ***** válasza:
93%

19 éves leszek,most érettségiztem és 9hetes terhes vagyok.Dolgozni,tanulni szerettem volna,de ez így alakult és így is marad.Amikor anyukám kiakadt,akkor azt mondtam,hogy nem fogom megtartani,de aztán az én és a párom családja leültünk megbeszélni a dolgot,és úgy döntöttünk megtartjuk a babát.Elsőnek én és a párom is pánikba estünk és nagyon jól tudjuk,hogy nem lesz egyszerű dolog,de nincs szívünk elvetetni és már nagyon várjuk a januárt,hogy végre a kezünkben foghassuk a gyermekünket.

A párod miért van ennyire ellene? :(

2013. jún. 12. 16:55
 55/77 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen le lettem szólva, mikor azt írtam 4-6 hetes...erre, na tessék..

25hkm

2013. jún. 12. 19:28
 56/77 anonim ***** válasza:
43%

Jajjj utolsó! Azért nézd már meg az adatokat, esélyesebb volt hogy nagyobb terhességről van szó! Most boruljunk le előtted mert végül (véletlenül) neked lett igazad?

Kedves Kérdező! Beszéljétek még át a dolgot szerintem, mert ahogy elnézem, Te nagyon nem akarod az abortuszt és ennek nem lesz jó vége, a kapcsolatotokra is ki fog hatni. Nagyon szurkolok Nektek, hogy a legjobb döntést hozzátok és boldog életetek legyen. Megírnád majd hogy alakultak a dolgok?

2013. jún. 12. 20:58
 57/77 anonim ***** válasza:
24%

Mert sok a naív ember.... Ép ésszel ilyen nem létezik, főleg aki többgyermekes családanya...ebben az esetben , igen borúlj le elém, és köszönd meg, hogy ezt nem meséled el másnak, és nem jössz kellemetlen helyzetbe.

NE NÉZZ SOK LIFENETWORKOT, AVAYG TLC-t...a nem tudtam, hofy terhes vagyokra gondoltam.

2013. jún. 12. 21:41
 58/77 anonim ***** válasza:
53%
Jézusom utolsó! Fejezd már be. Nagyon okos vagy :D Most már megnyugodtál? Tök logikus egyébként hogy egy februári utolsó menstruáció időpontjából júniusban 6-7 hetes terhességre gondolsz :D.
2013. jún. 12. 23:37
 59/77 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. jún. 13. 10:50
 60/77 A kérdező kommentje:

Jó hát mindig vannak nagyon okos kárörvendő emberek! Nincs ezzel gond! Ez az ő véleménye...

Tudom hogy rámehet a kapcsolatunk...Van még időnk átgondolni a dolgokat, de tényleg kezdek beletőrődni...:( Sajnos annyi mindent kéne csinálni, ami már nagyon zavaró hogy ha jön ez a kis csöpplány, nem fogjuk tudni megcsinálni, csak megint 2 és fél év múlva...

Emellett az egészségem is oda van, és igy nem lehet egy gyereket nyugodtan kihordani:(

A kórházba igaz elmondta az orvos a véleményét, hogy ő mindig elmondja az ilyen fajta "betegségben" küzdő nőknek hogy nem szabad elvetetni mert nem lehet tudni utána mikor lesz megint lehetőség! ....

2013. jún. 13. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!