Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap reggel pozítívat...

Tegnap reggel pozítívat teszteltem. Kb.5hetes lehetek a kalkulátorok szerint. Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Mit tegyek annak érdekében, hogy megmaradjon a baba? Már volt egy vetélésem.

Junius 24.-én megyek endokrinologiára, nem árthat a babának az ottani sugárzás?

2013. jún. 3. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

5+2-n mentem először, megállapította, hogy jó helyen tapadt és utrogestant írt fel a doki. 6+2-re visszahívott, akkor már volt szívhangunk is.

Félidő felé haladunk már és minden rendben.

Endokrinológián milyen sugárzás lenne, ami árthat?

2013. jún. 3. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
6hetesen szoktak általában menni. Mindenképpen pihenj sokat, ne erőltesd meg magad míg nem mész orvoshoz! Az orvos lehet fog felirni neked hormon gyógyszert amivel segíti h minden rendben legyen a babával.
2013. jún. 3. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs pecsételés és görcs,akkor ráérsz 7-8 hetesen elmenni dokihoz, hogy tutira legyen már szívhang. Addig pedig kezdj el terhesvitamint szedni, ha eddig még nem szedtél, ne emelgess nehéz dolgokat, és kíméld magad, amennyire csak lehet, hogy jól megtapadjon az a kis csöppség, és ne legyen semmi gond a továbbiakban.

Én sem tudom endokrinológián milyen sugárzás van. De ha röntgen vagy ilyesmi, akkor felejtős. Majd kérdezd meg a dokitól, mikor elmész hozzá először.

2013. jún. 3. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy vetélésem, következő terhességem gond nélkül zajlott! Én először 5hetesen mentem de akkor még nem látott semmit, majd egy hét után már igen,és mindent rendben talált!
2013. jún. 3. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor ráérek majd a hónap közepe felé menni ugye?

Annyira izgulok! Már a terhesvitamint elkezdtem mától szedni, reggel első útam a patikába vezetett. Remélem minden rendben lesz :)

2013. jún. 3. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, ráérsz hónap közepén menni.
2013. jún. 3. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már 5 hetesen elmentem dokihoz. Tudni akartam, hogy jó helyen tapadt meg a kincsem. A petezsákot látta a doki és a szikhólyagot. Így egyértelmű volt, hogy méhen belüli. Nekem kellett ez a megnyugvás. Aztán 7. hetesen mentem vissza, akkor már szívhang is volt.
2013. jún. 3. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Előzmény nélkül 7-8 hetesen érdemes menni de ha már volt vetelesed mindenképp menj h írjon fel progeszteron potlot nehogy megint baj legyen. Gyakran ennek a hiánya okozza a vetelest.
2013. jún. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!