Tegnap reggel pozítívat teszteltem. Kb.5hetes lehetek a kalkulátorok szerint. Mikor menjek orvoshoz?
Mit tegyek annak érdekében, hogy megmaradjon a baba? Már volt egy vetélésem.
Junius 24.-én megyek endokrinologiára, nem árthat a babának az ottani sugárzás?
5+2-n mentem először, megállapította, hogy jó helyen tapadt és utrogestant írt fel a doki. 6+2-re visszahívott, akkor már volt szívhangunk is.
Félidő felé haladunk már és minden rendben.
Endokrinológián milyen sugárzás lenne, ami árthat?
Ha nincs pecsételés és görcs,akkor ráérsz 7-8 hetesen elmenni dokihoz, hogy tutira legyen már szívhang. Addig pedig kezdj el terhesvitamint szedni, ha eddig még nem szedtél, ne emelgess nehéz dolgokat, és kíméld magad, amennyire csak lehet, hogy jól megtapadjon az a kis csöppség, és ne legyen semmi gond a továbbiakban.
Én sem tudom endokrinológián milyen sugárzás van. De ha röntgen vagy ilyesmi, akkor felejtős. Majd kérdezd meg a dokitól, mikor elmész hozzá először.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ráérek majd a hónap közepe felé menni ugye?
Annyira izgulok! Már a terhesvitamint elkezdtem mától szedni, reggel első útam a patikába vezetett. Remélem minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!