Legalább 7 pozitív tesztem van és három különböző fajtából. Most ma reggel még is elkezdtem menstruálni, miért? Kétségbe vagyok esve.
Inkább azonnal menj ügyeletre!
Mert ha terhes vagy és vérzel, akkor az rohadtul nem jó! Lehet egy normális jelenség is, de ugyanakkor jelentheti, hogy éppen elvetélsz. És, hogy egyértelműen mi okozza, azt csak orvos tudja megmondani és ő tud teljes bizonyossággal megnyugtatni, hogy minden rendben van-e!
Hogy mit csinálj? Azonnal menj egy orvoshoz!
Ha elmegy a baba, ha nem akkor is! Pozitív teszt esetében, s utána bekövetkező vérzéssel ha van, AZONNAL orvoshoz kell fordulni.
23+2hkm
En is barnaztam a 6 heten. Elmentunk az A&E- re ott pisit neztek meg vert vettek. Majd az early pregnancy unitba aftak uhra idopontot. De a doki az a&e-n azt mondta h legkozelebb akkor menjek oda ha nagyon verzek es gorcsolok. Esetleg sok vert vesztek,nem akar elallni.
Ha jobban erzed magad a tudattol menj be nyugodtan. Vagy holnap reggel felhivod a GP-det es kersz idopontot aznapra. Ha jol tudom uh- ra o is beutalhat de lehet tevedek. Elso 12 hetben nem csinalnak itt kint semmit sem sajnos ha verzel. Pihenj amennyit tudsz es szedj magneziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!