2db-os x-epil terhességi teszt megbízható? Kedden reggel csináltam egyet, az halvány pozitív lett. Ma reggel a másikon semmi. Tüneteket érzek, a napokban nem várom a mensit. Vélemény?
én is ezt használtam de én csak 1 db-ot a másik még a dobozba van. Nekem is halvány csik volt.
Már 26 hetes vagyok :)
Ezzel teszteltem én is, de csak egyet használtam fel.
Nekem késő délután erős pozi lett, de én már akkor majdnem 6 hetes voltam.
Én a helyedben 2-3 nap múlva reggel ismét tesztelnék, ha nem jön meg.
Szerintem még korai volt, lehet, hogy a második pisi nem volt elég koncentrált, hogy kimutassa.
Ha vannak tünetek, tuti van baba is!
25 hkm
Én is azzal teszteltem, nemvártelőtt 3 nappal halvány pozit!
29 hetes vagyok!
Volt itthon egy drágább teszt is,azt a nemvárt napján csináltam meg full pozi lett!
Ja és az x-epilt délután 5-kor csináltam,mert akkor értünk haza nyaralásból!
Időn belül lett halvány pozi? 10 percen belül?
Mert tudod van ilyen száradási csík is, az 10 percen túl szokott néha látszani. De én inkább reménykedem, hogy a legközelebbid pozitív lesz.
Nekem nem tévedett. Mondjuk én türelmetlenül, de kivártam a nemvárt után 3 napot, és akkor tezteltem, az halvány pozi volt. Rá egy hétre meg a másikkal teszteltem, még mindig nem jött meg, csak annyira hihetetlen volt, nem mertük elhinni. Az már erős pozitív volt.
Most vagyunk 37 hetesek :) és már nagyon várjuk!
Szerintem nemvárt napján teztelj újra. Sok sikert!
nekem ezzel a 25.napomon már halvány + volt,és utána csak erősödött.
lehet h nem sikerült most,akkor van ez. ne keseredj el,legközelebb sikerülni fog. nekem is volt sajnos már ilyen,ez mindenkivel előfordul. nem sikerül a beágyazódás,ezért először pozitiv,pár napra rá már nem. meg fog jönni,picit jobban fog fájni,és lehet h rövidebb lesz,de azután minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!